vrijdag 24 april 2015

Dansschool breda hiphop

De grootste, beste, professioneelste, coolste en ook nog eens de goedkoopste dansschool in Breda. Ben jij geïnteresseerd in hiphop ? BESTE Dansschool van Nederland Wij zijn ontzettend. Kom dansen bij de leukste dansschool van Breda. Doordat vele stijlen met elkaar gecombineerd .

Welkom bij Dansstudio Djazzle! Djazzle biedt de volgende dans - en bewegingslessen aan:. Location Slingerweg - Breda - NL. Doe gewoon eens een cursusje mee! Een les bestaat uit een opwarming, dansinstructie en cooling down.


Laat je gaan op de nieuwste hiphop ,. Voor Urban, Moderne dans en Musical dans kun je bij Nieuwe Veste in Breda terecht. Jong en oud van verschillende niveaus kunnen hiervoor bij ons terecht.

Samen bewegen op muziek, basispasjes en dansjes op vrolijke muziek. Het is open huis in het HipHopHuis en jij bent invited! Op dit moment geven wij danslessen in de gemeentes Rijen, Breda en Etten- Leur.


Het is een mengeling van Jazz-dance, Hip-hop en andere dansstijlen die. De dans - en musicalschool van Bavel. Ben je op zoek naar mooie en betaalbare ballet- of danskleding voor je danslessen ? Kijk dan snel in onze webshop en . De verschillende dansvormen.


JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN! DANSSCHOOL FUSEDansschool Fuse is de dansschool van Terheijden, Breda en Raamsdonksveer. Bestel je dansshirt voor het nieuwe seizoen!


Breakdance, Streetdance, Hip-Hop , . Met danslessen in verschillende dansstijlen. Haagse Hip Hop Centrum ( H3C). Of houdt u van hiphop en Zumba?


Voor het volgen van verschillende soorten dansles in de buurt van Breda is DanceWing studio dé aangewezen dansschool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts