dinsdag 7 april 2015

Toolbox filmpjes

Uitstekend materiaal om het gesprek over veilig werken aan de gang te krijgen, bijvoorbeeld tijdens een toolbox meeting. Via deze link kun je een 20-tal filmpjes downloaden. Martin Di Pietro op GRATIS : TOOLBOX Goede valbeveiliging redt levens!


Voldoet aan actuele wet- en regelgeving. Het is deze mengeling van educatie, culturele neutraliteit en humor in tekenfilmstijl die de identiteit van de Napo- filmpjes bepaalt.

Napo is een sympathiek, maar . Deze toolbox is gericht op bewustwording en het bespreekbaar maken van de. Korte PowerPoint presentatie (downloaden duurt even door filmpjes ). Bedrijven in de dakbedekkingsbranche organiseren meestal tot keer per jaar toolboxmeetings voor hun personeel. In de meeste gevallen zijn . De toolbox editor is hiervoor een zeer eenvoudige tool, het.


Het systeem ondersteunt filmpjes en andere online beschikbare videoformaten.

Deze filmpjes gaan over bijzondere activiteiten of situaties, b. Wat is een Toolboxmeeting? Een toolboxmeeting is een vorm van werkoverleg waarin arbeidsveiligheid centraal staat. Overleg tussen de werkgever en de . Door met de rechtermuisknop op de filmpjes te klikken kunnen de filmpjes. Hoe ziet de opzet van een Doorbraaktraject . Een toolbox is de uitgelezen manier om snel een grote groep medewerkers te.


Filmpjes over borstkanker voor migranten en vluchtelingen en hun kinderen in het . Veilig Vakwerk-app even de bijbehorende toolbox doornemen. Daarnaast kan een medewerker dat filmpje gemakkelijk even terugkijken op zijn. Ze bestaan uit filmpjes en illustraties waarin werkvormen en technieken worden toegelicht. Hierin zie je in enkele minuten . De spelers van het NBE hebben een serie korte filmpjes opgenomen waarmee ze dieper ingaan op wat je als . Table-topoefening, een takenposter en nudges.


Veiligheidspraatje, actiefiche veilighei toolbox meeting. Hier zijn filmpjes te vinden die concrete situaties in beeld brengen.

Op deze pagina vind je de verschillende huisstijlelementen en. Alle aangeboden informatie, zoals teksten, foto's, infographics en filmpjes , mag vrij . Toolbox voor Bedrijven: Veilig Werken met Stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts