donderdag 23 april 2015

Voorbeeld sociale kaart kinderopvang

Onderstaand een adresgegevens , e. De regionale preventieteams kindermishandeling verzorgen, op aanvraag, bijeenkomsten in de vorm van: eenmalige voorlichtingsbijeenkomsten, meerdaagse . Het is belangrijk om de sociale kaart zo volledig mogelijk in te vullen met de organisaties en instanties van de regio waar uw kinderopvangorganisatie gevestigd . Biedt opvang en hulpverlening aan vrouwen en kinderen die te maken hebben met. Een sociale kaart is een overzicht van instellingen op het gebied van welzijn,. Vraag 25: Geef en voorbeeld van de sociale kaart van jouw instelling.

Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling voor de branche kinderopvang 40. De gemeente Amsterdam heeft de sociale kaart digitaal beschikbaar gemaakt;. Mensen in doelgroepen: twee groepen als voorbeeld 17. Doelgroepen en hun behoeften 20.


De instellingen op een sociale kaart 23. Wat is wel opgenomen in de sociale kaart ? Ontbrekend: voorbeeld Factor-E. Hier vind je veel vakinformatie voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang.

Klik hier voor een voorbeeld van een takenlijst. Digitale sociale kaart gemeente Utrecht. Op dit moment zijn er slechts een beperkte hoeveelheid lokale gegevens van de gemeente Utrecht opgenomen in de . DiSK is de wegwijzer naar inkomen, werk, wonen, welzijn en zorg in uw gemeente of regio.


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Lees hier meer over cookies. Door ouders zich (nog meer) bewust te maken van hun voorbeeldfunctie in het. Afname extra opvangdag (incidenteel of structureel). Zij weten de weg binnen de sociale kaart voor eventuele doorverwijzing of consultatie.


Een voorbeeld : Als een pedagogisch medewerker ziet dat het kind erg moe is . Deze meldcode voor de kinderopvang is gebaseerd op de basis meldcode huiselijk geweld en. In de meldcode zelf is een sociale kaart opgenomen die de. Als voorbeelden van seksueel misbruik kunnen worden genoemd:.


Er is een actuele sociale kaart en beroepskrachten zijn op de hoogte van de inhoud van de. Voorbeelden zijn: Kind en Gezin, VDAB, de mutualiteiten, CAW's, …. Kinderopvang De Peutersoos te ZAANDAM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts