donderdag 30 april 2015

Postnl afhaalpunt

Laat je pakket bezorgen bij een PostNL punt. Zelfs na de eerste thuisbezorging kun je hier nog voor kiezen! Vind locaties en openingstijden van Postzegelverkooppunten, Postkantoren, Business Points en brievenbussen in de PostNL Locatiewijzer.


Aanleiding voor deze grote . Bij een Pakketpunt kunt u pakketten ophalen en versturen.

Bent u niet vaak thuis maar doet u wel regelmatig aankopen via internet? Alle GAMMA bouwmarkten hebben een PostNL Pakketpunt. Bekijk alle informatie over het PostNL Pakketpunt in je GAMMA bouwmarkt. Ik heb het liefst dat pakjes direct naar mijn lokale afhaalpunt gaan, ze zijn.


U kunt heel eenvoudig kiezen waar u uw pakket wilt afgeven. De Online Verzendservice zet voor u de vijf dichtstbijzijnde locaties op een rij. Direct uw pakket verzenden binnen België met PostNL.


Uw bestelling van Sneltoner.

Wanneer u zelf wilt bepalen waar en wanneer u uw Sneltoner-bestelling ophaalt, kies . Winkeliers die een pakketpunt van PostNL beheren, spannen een kort geding aan tegen het postbedrijf omdat dit hun vergoedingen heeft . Met zoveel locaties is er altijd wel een PostNL-punt in de buurt. Afhalen bij een PostNL - afhaalpunt. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te laten leveren op een PostNL afhaalpunt. Tijdens het bestelproces kan je een afhaalpunt kiezen. PostNL start vandaag met honderden nieuwe afhaalpunten voor pakketten in België.


Bij dit PostNL afhaalpunt kunnen meer dan 513. Kantoorboekhandel van Remortel van PostNL bij jou in de buurt. Nooit meer gemiste pakketjes. Je haalt je pakketje op wanneer het jou uitkomt. Actuele storingen en problemen bij PostNL.


Er is geen storing bij PostNL. Wil je niet thuis blijven wachten kies dan voor één van de dan 2. Hierdoor is er altijd wel één afhaalpunt bij jouw in de buurt! Het is begin februari als PostNL de datum bekendmaakt waarop de winkeliers met een afhaalpunt een lagere vergoeding zullen ontvangen: 1 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts