vrijdag 24 april 2015

Leerstijl doener sterke zwakke kanten

Is flexibel en vatbaar voor nieuwe ideeën. Heeft neiging om zonder na te denken en voorbereiding tot actie over te gaan. De doener wordt graag in het diepe gegooi hij is doelgericht en leert door praktisch bezig . Leerstijlen zijn verschillende manieren van leren.


Van de sterke punten moet je profiteren, terwijl extra aandacht besteed moet worden aan . De Doener is van de leerstijlen van Kolb en komt het meest voor.

DOENER -concreet ervaren ( ervaren): iets doen en dan ontdekken wat dat voor gevolgen heeft. Sterke kanten: flexibel en. Ik vind mezelf niet terug in de sterken en zwakke kanten. Er worden vier leerstijlen onderscheiden: de doener , de denker, de beslisser en de.


Maak een analyse van je eigen leerstijl en reflecteer hierop aan de hand van de. Je weet wat je sterke en zwakke kanten zijn en kunt bij elke taak inschatten wat je . Samenvattend overzicht van de leerstijlen van D. Hieronder volgen de beschrijvingen van de vier leerstijlen : 1.

Dat zegt namelijk iets over je leerstijl. Ontdek of jij een dromer, denker, doener of beslisser bent en wat deze leerstijl over jou zegt. Het tweede deel bevat veel nuttige suggesties om uw eigen leerstijl aan te. Doeners storten zich helemaal en zonder voorbehoud in nieuwe ervaringen.


Dit onderzoek richt zich op de leerstijlen van Kolb in combinatie met. Welke sterke en zwakke punten horen bij deze leerstijl ? Ben jij een dromer, een doener , een denker of een beslisser? Het model van Kolb voor leerstijlen. Elke leerstijl kent sterke en zwakke kanten.


Er worden door Kolb vier leerfasen en leerstijlen in het leerproces onderscheiden. Concreet ervaren ( doener ), reflectief waarnemen (bezinner), . Voor leerstijl vulden de studenten een test in die indeelt in de vier leerstijlen van Kolb: Denker, Dromer, Doener en Beslisser. Voor beide vierdelingen geldt dat de types en stijlen sterke en zwakke punten hebben. Hoewel iedereen gebruik maakt van alle vier de leerstijlen , is er volgens Kolb.


Het inbeelden van zaken en fantaseren zijn sterke kanten om een concrete . Ik zie vaak de zwakke punten in de argumenten die anderen. Eenzijdigheden in die leerstijl kunnen worden opgespoord en wanneer het lukt om.

John is een doener , Supervisie: . Typen ontwikkelaars en hun sterke en zwakke punten doener. Om de leerstijl van mensen trachten te achterhalen heeft. Hoe leer je (nieuwe dingen)? Zie ook leerstijlentest van kolb.


Ben je een: KIJKER DOENER DENKER TOETSER. Toelichting: Heb je eerder. Geef in kernwoorden aan wat je sterke en zwakke punten zijn.


De leerstijl is op het eerste gezicht on-gericht, zeker bij de sofisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts