maandag 29 juni 2015

Nokhaak kopen

Koop of Verkoop nokhaak op Marktplaats. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Met de nokhaak kun je een ladder gemakkelijk bevestigen aan nok van het dak. Zo ligt de ladder vast en stabiel.


Universele ladder nokhaak van aluminium.

De ladder nokhaak kan over het hoogste punt van het dak worden gelegd ( zie afbeeldingen video). Ga naar Bouwplaats-Inrichting. Nokhaak voor ladder kopen ? De solide NHK nokhaak past om de meeste ladders.


Duw de ladder naar boven door . Basisprijs incl BTW: €209. Voor het plaatsen van een ladder aan een nok van het dak. U heeft geen goot om uw ladder in te plaatsen.

Het is overbodig om een stelling in of door het dak te maken. Deze nokhaak is de oplossing! De veilige nokhaak zorgt er voor dat de dakladder nooit van het dak kan afglijden. Bij ons kunt u zowel via de webshop als in onze échte winkel kopen.


Vanaf € 18- steiger kopen bij Steigerverkoop. Specialistische ladder voor het veilig beklimmen van hellende daken. Geschikt voor inspectie- en klein onderhoudswerk. Wilt u uw reformladder uitvoeren met nieuwe toprollen, of een set nokhaken , dit is uit voorraad leverbaar. Uw emmer aan uw reformladders bevestigen, zodat u . Alle maten, Nederlands fabrikaat, jaar garantie en levering binnen uur door heel.


Bijzondere kenmerken: Aluminium constructie met duurzame polymeer wielen. Bouw standaard ladders om . Leg uw ladder veilig vast over de nok van uw dak, met deze universele aliminium nokhaak. De nokhaak past op alle ladders.


Dit paar lichte, onbuigzame aluminium nokhaken past op elke ladder. Bovendien zijn de haken voorzien van stevige wielen en kunnen ze een gewicht torsen .

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Eenvoudig online bestellen. Meubels Au Naturele Meubelen staat bekend als een sleutel component als u gerangschikt de stijl Toon in uw huis, werkplek of diverse andere ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts