maandag 8 juni 2015

Dunne tv

Profiteer van de Beste TV -deals. Samsung begint in september met de massaproductie van The Wall, de enorme 4K- tv met de microled-techniek. Maar de dunnere versie van . Het kopen van een nieuwe tv is niet gemakkelijk. Hieronder vind je het complete overzicht van televisies van bol.


Het innovatieve design van de W7-serie is gebaseerd op “less is.

Ongelofelijk dunne en strakke vormgeving en een wereld aan entertainment. Ik heb de belangrijkste nieuwsberichten op een rijtje gezet. Voorafgaand aan de opening van de CES, mochten we in een hotelkamer in Las Vegas het nieuwe. USB-mediaspeler en dunne bezels. LED televisie is op dit moment een ware hit.


Ook LG Electronics stapt in en lanceerde eind juni in Seoul twee gloednieuwe en ultra dunne Full . Een tv die aan de muur hangt als behang. De allerdunste televisie ooit ligt vanaf mei in de Nederlandse winkels voor 7.

Het LG-apparaat wordt met magneten aan de muur . Het Zuid-Koreaanse LG heeft een extreem dunne oled- tv getoond die aan de muur kan worden geplakt. Je kunt een grote, dunne tv beter niet zomaar vervoeren! Als je hard in het scherm knijpt, kan het al kapot gaan. Reparatie aan huis is dan beter. Op een persevenement heeft LG een prototype oled tv getoond dat als behang aan de muur geplakt kan worden.


De extreem dunne oled tv beschikt aan de . Door het geavanceerde ontwerp past de tv perfect in iedere ruimte. LG heeft de dunste OLED- tv ooit met een mm scherm dat alleen verbonden is met de rest van de techniek door een dunne platte kabel: zo . Coax kabel voor tv , extra dun , slechts 7mm, wit, rol 1Meter. Impedantie: Ohm Kern: 0. Materiaal: Koper Buitenkant: Witte PVC Outer diameter: 3. Een nieuwe LED TV kun je eenvoudig en voordelig kopen bij BCC. Geniet van haarscherp beeld en ervaar het ultieme tv -kijken. Kies bij BCC uit een ruim . Zoek de perfecte Philips- TV : Ervaar Ambilight, 4K UHD- TV en Android TV.


Lees recensies, vergelijk en vind de TV die bij u past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts