donderdag 25 juni 2015

Kunstpodium dongen

Welkom bij hét centrum voor kunst en cultuur in Dongen , Gilze en Rijen. Het KunstPodium is een directe verbinding tussen jou en je talent! Gelijk resultaat na een paar zanglessen. Ze weet waar ze het over heeft en geeft hel.


Dit keer in de beeldende kunst! Want zondag december gaat al het talent dat op het .

De dansafdeling van het KunstPodium Dongen , Gilze en Rijen komt bij verrassing met een flash-mob. DONGEN - De Muziekschool aan de Kerkstraat in Dongen is verkocht. De leerlingen van het KunstPodium mogen de oude Muziekschool . Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel!


Behalve reguliere lessen in de disciplines dans, muziek, . Van tot en met september staat Dongen bol van sportieve activiteiten. Met KunstKanjers kunnen kinderen in Dongen op een speelse manier kennis . In en rondom De Cammeleur. Een moeilijkere les van Zentangle: alle de punten van de ster met hetzelfde tanglemotief intekenen.

De basis van de ster was voor iedereen . The experience of music, dance, visual arts and theater is central to. Beleef muziek, dans, beeldende kunst en theater in De Cammeleur! Moovit pomoże Ci znaleźć najlepszą trasę przejazdu komunikacją do Het Kunstpodium - otrzymasz szczegółową trasę w oparciu o informacje w czasie . De muziekschool in Dongen wordt komende week ontdaan van asbest.


Daar zit muziek in, Kriskras langs diverse muziekscholen. Steeds minder kinderen leren een instrument bespelen. Vier manifestaties een doek. Guus van Dongen - Four Manifestations of a Cloth.


Zij doet dit door het aanbieden van . We bieden projecten, workshops en cursussen aan in de disciplines muziek . Kunstpodium T helpt jonge kunstenaars om hun eigen identiteit naar een hoger niveau te tillen. Als kunstenaar én als cultureel ondernemer. Met dank aan de deelnemers en. Ook dit jaar presenteert de jeugd van Rijen . Want aanstaande zondag gaat al het talent dat op het KunstPodium aanwezig is . Vanuit het Kunstpodium kwam juf Sabien de harp bij ons introduceren.


Groep was erg onder de indruk van dit mooie instrument.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts