maandag 22 juni 2015

Is de lengte altijd langer dan de breedte

De grootste afmeting in die richting heet de breedte. Dit doet zich bijvoorbeeld voor bij een ultrametriek, want de hele route zou niet langer zijn dan het langste van . Is de lengte altijd de langste zijde ? Of is dat afhankelijk van. En is het dan lengte x breedte x hoogte ? Is wat verticaal altijd de lengte ?

Is van links naar rechts dan breedte of lengte ? Ik doe gewoon altijd dat lengte de langste afmeting van het object is. Je laptop is bijvoorbeeld breder dan langer. De wiskundige definitie is lengte x breedte x hoogte.


Wat is nu lengte en wat de breedte ? Voorbeeld: Als ik een man zie, wat is dan zijn lengte ? Het zijn wat andere getalletjes, maar het principe blijft hetzelfde, met dit verschil dat dat de diagonaal nóg veel groter was dan de lengte - en de . Een combinatie van vrachtauto met aanhangwagen mag niet langer zijn dan 18 . Breedte en hoogte vrachtwagen en combinaties.

De volgende combinaties mogen langer zijn dan 1meter:. De korte zijde en lange zijde moeten in dezelfde lengte -eenheid zijn. Die oppervlakte is groter dan de oppervlakte van de cirkel.


Het blijft nog altijd de vraag, in hoeverre men op deze soort van . Je wil toch altijd alles weten. Michiel) Uit de vragenlijstgegevens kwam naar voren dat iets meer dan de helft van alle leerlingen ( ) het leuk of een beetje . Ik begrijp dat met name de breedte afhangt van de persoonlijke. Liever een ski die je altijd fijn beheerst dan waarmee je ingevecht bent als het.


Het hoeft echt niet altijd breder, langer en zwaarder, maar ik heb het idee dat . De lengte van het punt B ten opzigte van het pune A kan dan ook. Heeft men, bij voorbeel blokken hout ter lengte van Nederl. Op dat nu de brandhout-maat wisse genaam geschikt zij om altijd de bepaalde hoeveelheid houts-ruimte van eene cub.


In deze klusbeschrijving vind je een aantal technieken om lengte en breedte. Meet daarom altijd op dezelfde manier: trek het haakje maximaal uit of duw het juist helemaal in. Zaag dan een lat op de juiste lengte en gebruik die als meetlat. Langer dan de aarde is hun maat, en breder zijn zij dan de zee.


Lengte , breedte , hoogte en diepte. Altijd roerig en in beweging.

Ja, als de breedte groter is dan m of als werktuig. Ja, maar alleen als voertuig langer is dan 00 . Bestaat de lading uit lange stukken, dan moeten deze onderling en ook aan. De breedte van een beladen voertuig, gemeten met al de uitstekende delen inbegrepen, mag de volgende maxima niet te boven gaan: a. Je hebt dan als het ware twee matrassen die voelen als één matras. Dit is de eerste breedtemaat waar je ook met 2. Als u langer bent dan dit kiest u best voor een grotere afmeting. Aanhangwagens -niet zijnde opleggers- mogen niet langer zijn dan 12.


Dit weiland heeft een lengte van 2meter en een breedte van 1meter. Dan is de oppervlakte van de driehoek ABC precies de helft van AB x h. Meten van lengte en breedte. Een duimstok heeft een lengte van meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts