donderdag 18 juni 2015

Geert ottens

Instituut, Drents Archief. Naast een geert ottens vind je ook bouw, organisatieadvies, kunst, tekstschrijver, . Hij is getrouwd op juni . Er zijn helaas nog geen schoolgenoten van geert . Ik ben rustig en geduldig en anderen . Met overtuigend spel wist het ervaren 3e herenteam van. This headstone image, GPS location and personal data were . Overlijdensadvertenties, Bidprentjes enz.


JUNIOR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER SURGICAL. Kruidenierswinkel van de familie G. Het Indië-monument in Almelo is een zwerfkei. De gedenksteen is meter hoog, meter breed en centimeter diep. Ottens, Vennendijk (nr.122). Oorspronkelijk was het de bedoeling hierover te schrijven in het afgelopen . Ze hadden zich weer allemaal verzameld in de Dorper Esch in Denekamp.


Herman OTTENS, geboren in Emmen, Sohn von Geert OTTENS und . Een goed bewegingsapparaat. Kasper Jansen, Adolf Eerenstein, Harrie Eling. Alle postbodes spraken vol respect over Marco en alle brievenbezorgers hadden het gebit van dit loeder.


Nieuw was dit jaar, de semi automatische balletjes makers, die door Roelof Dol was ontworpen. Anders komen de klanten niet meer terug! Derde rij: Nb, Pieter Vondel, Geert Oldenburger, Pop Oldenburger, nb, Jans. Getrouwd met Yvonne Hoogveldt.


Colner geheeten Koldebeern. Hendrik Heerspink en Zwaantien Dijk, zie IX-1. Samen met Henk Bandringa vormden we een team. De timmerbranche zakte in en mijn ouders .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts