donderdag 11 juni 2015

Te koop oosterholtseweg ijsselmuiden

Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt. Oosterholtseweg IJsselmuiden. Woonhuis te koop : Vraagprijs € 363. Het lijkt erop dat deze woning sinds maand niet meer beschikbaar is.


Maar niet getreur onderstaande woningen staan momenteel nog wel te huur. Zwolseweg - IJsselmuiden. PT, IJsselmuiden , Kampen, Overijssel. Vrijstaande woning met carport en garage op een prachtig plekje in IJsselmuiden. Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder.


Na verloop van tij als er betere vergelijkbare woningen te koop komen te staan of zijn verkocht, . Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Monumenten. Ons woningaanbod: beschikbare huizen te koop in IJsselmuiden op Zah. Elke dag nieuwe koopwoningen in IJsselmuiden.


Een bod uitbrengen kan altijd. PX is de postcode van de Veilingweg te IJsselmuiden ,. Netnummer van IJsselmuiden : 038. Deze vrijstaand in de straat Koekoeksweg in IJsselmuiden heeft een oppervlakte van 2m².

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts