vrijdag 19 juni 2015

Dierenverzorger vacature

Filter by: Sorteer op:. Dierenverzorger vacatures. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Solliciteer nu voor een baan als dierenverzorger dierentuin wildpark.


Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle beschikbare . Wij zoeken voor ons asiel een enthousiaste en flexibele fulltime medewerker.

Met dieren omgaan is uw passie? U wilt graag met dieren werken, bekijk dan onze vacatures dierenverzorging of zoek op vacature dierenverzorger. Wil je medewerker dierenverzorging worden?


Ontdek of dit beroep bij je past. Kan werkzaam zijn in asiel of kennel maar ook een dierenspeciaalzaak of . Uw zoektocht naar een baan. Dan hebben wij een mooie job om voor te stellen. Nu banen via een uitzendbureau.


Nederland en in het buitenland.

Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke . Deze vacature is verlopen en mogelijk al vervuld. Je bent in het bezit van het diploma dierverzorger of hebt ruime aantoonbare ervaring in de . Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen. Vaste Job - Online sinds mrt. Het betreft een unieke job in een aangename werkomgeving. Neem dan een kijkje bij onze vacatures ! Momenteel zijn wij op zoek naar een: DIERENVERZORGER Functie: Samen met uw collega- dierenverzorgers staat u in voor de professionele en gerichte . Als dierenverzorger kom je in contact met de dieren.


In deze functie van dierverzorger ga je aan het werk bij een MBO school in. Het gaat dan om het verzorgen van onze dieren en bijkomende . Vakantiekracht dierenpension. Stichting Apenheul wil liefde voor de natuur ontwikkelen.


Daarom exploiteert zij het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts