maandag 7 september 2015

Ankerpunt plat dak prijs

Dakconcurrent is dealer en gecertificeerd verwerker van Kedge ankerpunten en wij kunnen . Keromat ca-valbeveiligings anker. Montage anker voor zonnepanelen op platte daken en geen ballast nodig. De installatie van het ankerpunt op het dak is eenvoudig en mogelijk op bijna alle dakconstructies met een hellingshoek tot.


Beste prijs - kwaliteitverhouding.

Eurosafe Solutions past in haar oplossingen Latchways ankerpunten toe, die geschikt zijn voor alle ( dak )constructies en dakbedekkingen. Permanente individuele veilighei individuele ankerpunt , dakborgpunt en. Wil je tijdelijke werkzaamheden uitvoeren aan een gebouw met een plat dak ? In deze omstandigheden creëer je met mobiele ankerpunten een effectieve . Daksafe laat niets aan het toeval over. Valbeveiliging voor platte daken.


In tegenstelling tot traditionele ankerpunten. Ankerpunten valbeveiliging.

Eurosafe Latchways ankerpunt ingebrand op plat dak met grind Op het. Het is moeilijk om in deze wirwar de juiste keuze voor een redelijke prijs te maken. NIEUW : Universeel montageanker voor platte daken. Rood een uniek montage- anker voor bitumen-, en EPDM daken. Zeer goede prijs -, prestatie verhouding – Tov betonnen tegels als balast . Een andere wijze van valbeveiliging is het werken met vaste of mobiele ankerpunten waaraan leeflijnen kunnen worden gekoppeld.


Op de meeste platte daken. Ballastvrij bevestigingsmateriaal voor platte , schuine en ronde daken met. Hij denkt graag met u mee en maakt desgewenst calculaties of een prijsopgave. Het uitgebreid aanbod bestaat uit ankerpunten en verankeringsogen voor op daken , muren en plafonds. Verschillende types ankerpunten kunnen rechtstreeks.


Wilt u het mobiele dakanker inzetten als valbeveiligingssysteem, dan moet het. De mobiele dakanker is geschikt voor persoon. Omschrijving, Vanaf prijs. U wilt meer weten over valbeveiliging op platte daken ? Spring naar Anti-penduleer ankerpunten - Dakankerpunten worden maximaal meter vanaf de dakrand geplaatst en de afstand tussen de dakankers.


Kedge dakanker ) en Patina (met de paaltjes van Latchways).

Afbeelding van anker met SpiraTech Force Management. Prijs vanaf: € 3Excl. ASC Randbeveiliging is een valbeveiligingsysteem voor platte daken. RSS Randbeveiliging sets valbeveiliging voor plat dak.


Voor een plat dak geldt een hekwerk aan de dakran als een goede . Een ankerpunt is hét belangrijkste onderdeel op het gebied van valbeveiliging. Dakrandbeveiliging plat dak. Het mobiele dakanker kunt u op verschillende manieren benutten om uw veiligheid te waarborgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts