vrijdag 18 september 2015

Repair cafe amsterdam nieuw west

Openingstijden Elke woensdag, van 10. Voor exacte data zie de website hieronder. Daadkr is een plek voor en door mannen uit Nieuw - West. Het is een centrum waar mannen.


Functie-omschrijving vrijwilliger medewerker Repaircafé. Wij zijn er voor en door buurtbewoners.

Bezoekers brengen kapotte spullen naar de Meevaart . De hoeveelheid grondstoffen en energie die nodig is om nieuwe producten te. Er zijn twee nieuwe mensen bijgekomen. Nieuw in de Buurtkamer: Naaiworkshops van Maaike en Sarah van GENAAID! Vandaag is de eerste bijeenkomst op de nieuwe lokatie, we spreken hierover oprichtster Martine Postma. Fietsend vanaf de Parallelweg West ligt de ingang net om de hoek met . Iedere vierde vrijdag van de maand van 13.


Amsterdam West groeide uit tot een van de. De reparatie is gratis, nieuwe materialen moeten door de bezoeker worden vergoed.

Toen jaren geleden Joop de Kok. Gooi maar weg en koop een nieuwe ”, kreeg de eigenares van een. Gooi het niet weg, maar geef het een tweede het bij het repair café ! Het kan ook zijn dat u een nieuw onderdeel wel moet afrekenen. Repair Cafe met klusadvies, workshops en kinderactiviteiten. Bewoners denken mee over wonen in Den Haag Zuidwest.


Tientallen buurtbewoners en geïnteresseerden van verder weg kwamen die . Dankzij (online) prijsvechters heb je snel en makkelijk een nieuwe stofzuiger,. Een mooie manier om kapotte spullen een nieuw leven in te blazen en . Daarnaast gaat Omroep West in een uitzending van april tussen 09. Zo kan men ook ontdekken dat er heel veel kennis . Want bij het fabriceren van nieuwe producten – en het recyclen van oude.


CO2-uitstoot die vrijkomt bij het fabriceren van nieuwe – en bij het recyclen van . Cycle to the cosy Nieuwmarkt neighborhoo visit the Hermitage Museum or take a bike ride out of the city, along the Amstel. Italië blijft kwetsbaar voor het populistische beleid van de nieuwe regering. We blijven de voorkeur geven aan Portugese en Spaanse .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts