dinsdag 22 september 2015

Zegwaard vetput

Zegwaard Rioolontstopping heeft jarenlange ervaring op het gebied van het reinigen, legen en . Heeft u een horecabedrijf (restaurant, café, snackbar enz) en maakt u gebruik van een vetput of vetafscheider? Wilt u meer weten over de wetgeving rond vetputten en vetafscheiders? Wij vertellen u er graag alles over.


Bel Zegwaard Rioolbeheer voor een snelle lediging van de vetput en reiniging van het leidingwerk van uw vetafscheider. Vraag vrijblijvend advies .

Neem contact met ons op wij vertellen u er graag . Wij zijn uw vertrouwde partner als het gaat om het . Vind hier alle informatie over vetputten en vettonnen plaatsen, legen, reinigen en repareren. Vragen of gebruik maken van de diensten van Zegwaard Vetputten. Lees hier meer informatie over onderhoud van vetputten en vetafscheiders.


Zegwaard onderscheid zich gelukkig niet door prijs, maar door de kundigheid van . Vul het formulier in of bel ons . Wil je bij ons komen werken?

Vetput legen, reinigen, repareren of plaatsen in Den Haag? Zegwaard heeft jarenlange ervaring op het gebied van het reinigen en legen van vetputten , . Een lagere prijs vindt u nergens! Zegwaard kan dit zowel periodiek door middel van een onderhoudscontact voor u uitvoeren, maar als u uw olieafscheider of slibvangput eenmalig wilt laten . Fecaliën en olie laten ophalen? Problemen met uw vetafscheider? Vul uw telefoonnummer in en één van de medewerkers van Zegwaard belt u zo snel mogelijk terug.


De vetput moest met een luik achter de balie worden opengemaakt. Het luik van de put zou hebben opengestaan, omdat Zegwaard de vetput zojuist had leeggezogen. Meer informatie over hoe het is om bij Zegwaard Rioolbeheer B. Appellante is tijdens haar werkzaamheden in een hotel van Mocambo in de vetput gevallen.


Deze werd die dag door Zegwaard geleegd. De stagiaire stelt dat zij als gevolg van haar val schade heeft geleden, waarvoor zij zowel het hotel als het rioolbedrijf Zegwaard aansprakelijk . Ik wil mijn waterpomp voor de rio een beurt geven. Ik heb nog duidelijk gezget dat het niet gaat om een leegmaken van vetput.


Zegwaard Veegservice heeft jarenlange ervaring op het gebied van het reinigen en vegen. Preventief onderhoud aan vetputten en olieafscheiders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts