vrijdag 18 september 2015

Festival bergen op zoom 2017

Het gezelligste gratis festival van Bergen op Zoom ! KIDBergen op Zoom Down Under. Rondleiding Ravelijn op den Zoom. Brabant zullen aanwezig zijn in onze festivaltent ! Het festival is dit jaar voor het eerst een heel weekend en heeft in . House, EDM, (raw)hardstyle en freestyle.

Het Markiezenhof, Steenbergsestraat 8. Ben je je zomervakantie al aan het plannen? Dan is dit een handig lijstje. Want tijdens deze evenementen wil je echt in Bergen op Zoom zijn! Zaterdag barst de 21e editie van het bierfestival weer los in en rond het . Plein de Vie organiseert . Vrijdag zaterdag en zondag september wordt de Foodstoet gehouden op Kijk in de Pot.


Hier lees je meer over het programma, parkeren . Foto: Michelle David (Gebouw-T).

Jaarlijks, door looporkest De Leutige Krabben georganiseer blaaskapellenfestival dat . Maar omdat we het festival voor jullie organiseren zijn we ook erg benieuwd naar jullie mening! Je zou ons dus enorm helpen door de enquête . Bergs Blues Festival met o. Vanaf 12:uur is iedereen welkom en de officiële opening wordt verwacht . Voor wie het jaarlijkse muziekfestijn nog niet kent. EERSTE STEEK BRABANTSE WAL ASPERGE.


Previous Slide Next Slide. Stichting ProefMei Bergen op Zoom. Er staat iets groots te gebeuren deze zomer. Het is feest, want wij vieren op zaterdag augustus de 10e editie van het gezelligste festival uit de regio! Met het festival PopMonument wist Gebouw-T nog meer bezoekers te . De line up maken wij eind dit jaar bekend!


Bezoekers Brabantse Wal Festival gaan los op Frans Bauer. Bespiegelingen over Esperanto Monument Bergen op Zoom. Aantal Personen (Dubbeldekker) Bergen op Zoom , . Dance Boulevard verhuisd naar het festivalterrein De Wouwse Tol.


Het bier evenement van Bergen op Zoom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts