maandag 7 september 2015

Salsa helmond

De salsa lessen zullen op dinsdagen plaatsvinden en gaan op dinsdag februari van start. Voor meer info over de lessen in Helmond lees verder. De vakanties zijn voor de meeste mensen nu zo een beetje achter de rug en veel van de vakantiegangers hebben een heerlijke reis naar Latijns-Amerika. Eindhoven, Helmond , Veldhoven etc.


All salsa , bachata and kizomba events in Helmond NL, MapDance is following you everywhere, your digital dance agenda. Salsa Gids weet de weg in salsaland.

Dansschool Hellendoorn in Helmond. Op augustus komt de latinband Siembra om 20. Leer niet wat je moet doen maar hoe je het moet doen.


Op zoek naar vrolijke of sfeervolle achtergrond muziek voor een bruiloft, huwelijk of trouwerij . Stichting Helmond City Events kijkt zeer tevreden terug op de afgelopen editie. Iedere vrijdagavond tussen juli en augustus stond een ander muziekgenre . De gemeente Helmond start daarvoor in september een . SALSA SENSATION DANCE COMPANY.

De toegangskaarten voor deze wedstrijd zijn uitsluitend bestemd voor supporters van Helmond Sport. Kasteeltuinconcerten Helmond juli: Timbazo, een wervelende latin-band die. Vrijdag augustus komt de latinband Siembra om 20.


HELMOND - De salsa -avond is terug in de Kasteeltuin. De Cacaofabriek, de culturele hotspot van Helmond. Sabor de Cuba in Amsterdam. Om buiten salsa te dansen, hoef je geen vakantie naar een zonnig land te boeken. Sinds afgelopen maand kunnen salsa - en . Van Nederlandstalig, pop tot aan salsa , . Verder is in het museum de stadsgeschiedenis van Helmond te zien én kunst uit de l 9e.


Het aanbod varieert van Nederlandstalige pop tot swingende salsa. Zumba is een fitnesstraining gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansen zoals de salsa en de merengue. De makkelijk te volgen oefeningen worden uitgevoerd . Koop of Verkoop helmond op Marktplaats. Hieronder een overzicht van de diverse dansworkshops in Nederland. Hierbij staat naast het leren van enkele basispassen van de salsa ook de . Telefoonnummer: Email: Ervaring: Geslacht: man vrouw.


Uw dansleraren, gastheer en gastvrouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts