donderdag 19 januari 2017

Atrium sneek dans

Alle leeftijden – beginners en gevorderden – genieten bij ons van dans als bewegingstaal. Woensdag september: informatieavond leslocatie Sneek Vrijdag september: auditieronde MUZT Musicalopleiding Zaterdag . Het dansrooster voor het komende seizoen is klaar! Kennismakingscursus moderne dans voor volwassenen. Ben je geïnteresseerd in moderne dans en zou je graag een keer willen proberen of dit.


Talentenklassen van Berber. Het kan in Sneek en in veel dorpen er om heen. Peter Bonnema (schilderijen) en Paul Kingma (bronzen beelden). Theater Sneek , tijdens de Atrium Dansdagen. Kunst, dans, muziek en theater.


Het Cultureel Kwartier Sneek is een concentratie aan cultuur gerelateerde gebouwen. Cultuur Kwartier Sneek (CKS) is niet alleen een theater voor bezoekers, een kunstencentrum voor cursisten, of een poppodium voor muziekliefhebbers. Paean kan van alles zijn: een lie een zin, een uiting van . Internationaal folkloristisch dansfestival , Bolsward.


Algemeen Maatschappelijk Werk, Sneek. Wil je dansen , toneelspelen, beeldende lessen volgen of meedoen met. Vanaf januari verzorgt Atrium-dansdocent Niels van der Wal in het. Audities voor het nieuwe seizoen van MUZT Musicalopleiding. Ook de bibliotheek Sneek en SCEM zijn partners in het CKS.


Veel dansers in Sneek en omgeving hebben hun eerste danspassen gezet bij Niels van der Wal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts