vrijdag 13 januari 2017

Omgevingsvergunning online

Het loket voor de omgevingsvergunning en de watervergunning. Ik ben particulier en wil. Gebruik de vergunningcheck om te controleren of u een omgevingsvergunning of watervergunning nodig hebt of een melding moet doen.


Online vergunningaanvraag en melding. Snel en digitaal een vergunning aanvragen of melding doen, bijvoorbeeld voor een nieuwe dakkapel, een nieuw. Vraag je omgevingsvergunning aan via het omgevingsloket.

Als u een nieuwe woning wilt bouwen of aan of rond uw woning een nieuwe constructie wilt bouwen, werken wilt laten uitvoeren of bomen wilt vellen, dan hebt u . Dit geldt voor particulieren en bedrijven. Voor de aanvraag van een omgevingsvergunning gelden landelijke regels. Deze handleiding is versie 2. Een omgevingsvergunning voor bijvoorbeeld (ver)bouwen of slopen vraag je voor elke gemeente online via het omgevingsloket aan. Voor bepaalde werkzaamheden hebt u een omgevingsvergunning nodig.


Bijvoorbeeld als u wilt bouwen, verbouwen, slopen of iets anders wilt veranderen. U kunt de aanvraag direct online indienen.

Als u gaat verbouwen of slopen, heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Bekijk hier hoe u een omgevingsvergunning aanvraagt. De omgevingsvergunning vervangt en verenigt de stedenbouwkundige. Voor kleine verbouwingen of een gebruiksmelding is een vergunning soms niet.


Dan moet u misschien een omgevingsvergunning aanvragen. Als u een omgevingsvergunning aanvraagt brengt de gemeente u hiervoor kosten in . Ontdek snel welke omgevingsvergunningen op Heijplaat zijn aangevraag . Spring naar Hoe vraag ik vergunning online aan? Publicaties over aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen kunt u inzien via . Omgevingsvergunning , aanvraag. Er is een check voor particulieren en voor . Via het vooroverleg kunt u met minder gegevens een indicatie krijgen of uw ( bouw)plan een kans van slagen heeft. Heeft u een omgevingsvergunning nodig?


Of iets anders aan uw omgeving veranderen? Wilt u bouwen of verbouwen? In veel gevallen heeft u een omgevingsvergunning nodig. Wij beoordelen dan of uw bouwplan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts