maandag 30 januari 2017

Kunstriet dak

Novariet is een duurzaam kunstriet dat zich laat verwerken als natuurlijk riet. Nova riet op het dak aanbrengen. Laat De Rietdekker u hier vakkundig over adviseren. We merken dat steeds meer mensen gebruik willen maken van onze diensten om een kunstrieten dak te plaatsen.


Kunstriet wordt steeds populairder.

Wij verwerken naast natuurlijk riet ook het product NovaRiet ( kunstriet ). Ideaal aan een kunststof rietproduct is dat het ook toepasbaar is op daken die niet . Op zoek naar kunstriet voor uw dak ? Met Novariet krijgt u het uiterlijk van een echt rieten dak zonder de nadelen. De twee belangrijkste argumenten die worden aangevoerd voor een kunstrieten dak , zijn levensduur en brandgevaar. Maar ook de veel ruimere . Wilt u de ambachtelijke uitstraling ervaren van natuurlijk riet met alle voordelen van nu?

Kies dan voor kunstriet op uw dak. Wij zijn importeur van Arundo Reed kunstrieten daken. Eenvoudig en betaalbaar zelf een rieten dak leggen met de innovatieve panelen van EasyRiet. Zijn de rieten daken gemaakt van echt riet of van kunstriet ? Een rieten dak is een mooi statussymbool, maar wel onpraktisch. Gelukkig bestaat er kunstriet.


Het laten plaatsen van een rieten dak kost ca. HomeDeal heeft alle mogelijkheden en kosten voor deze unieke dakbedekking op een rij gezet. Novariet zijn kunststof rietstengels gebundeld in een bos net zoals natuurriet. Het kunstriet heeft een nagebootste onderkant dat sterk lijkt op natuurriet!


Dak van kunstriet wekt soms weerzin. In het Gooise dorp Blaricum veroorzaakt een rieten dak doorgaans alleen ophef als de bliksem inslaat of . Zeer natuurlijke kwaliteit, echt duurzaam en makkelijk te bevestigen. De voordeligste kunststof riet en rieten daken vindt u bij Windox.


Het is toe te passen op bijna ieder dak en heeft een hogere isolatiewaarde dan riet.

Dan leest u hier alles over het laten plaatsen van een nieuw rieten dak , wat het kost, of uw dak geschikt is om riet of kunstriet aan te brengen, . In dat geval kan het interessant zijn om er voor te kiezen om gebruik te maken van een rieten dak. Het rieten dak is kenmerkend voor menig landelijk gelegen monu- ment. Ginkel is naast het aanbrengen van natuurlijk riet, ook gespecialiseerd in daken van kunstriet. Hermans Blokhuizen levert duurzame kunstrieten daken.


Door de vier verschillende kleuren nadert het kunstriet het natuurlijke riet erg goed. Een nieuw dak van Rietdekkersbedrijf van den Hoorn uit Putten gaat minimaal jaar. Sinds kort is er nieuw kunst riet op de markt, Nova, het nieuwe kunstriet.


Voor kunstriet is de hellingshoek niet belangrijk voor de duurzaamheid van de dakbedekking, maar wel voor de waterdichtheid van het dak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts