maandag 30 januari 2017

Metaal snijden met laser

Met de scherpe laserstraal kan men een groot aantal metalen en niet- metalen zoals kunststoffen, glas, hout en textiel snijden. Lasersnijden van metaal kan . Het snijden van metalen met behulp van een hoogvermogen laser biedt vele voor- delen ten opzichte van conventionele snijtechnieken. De prijs van lasersnijden wordt door veel verschillende factoren beïnvloedt. In dit -artikel over de kosten van lasersnijden leggen wij enkele .

De laatste variant wordt ook wel een buizenlaser genoemd. Staal, aluminium, zilver en tal van andere metalen zijn geschikt voor lasergraveren en gloeimarkeren. Geschikte metalen voor lasermarkeren en -graveren zijn:.


De voordelen van lasersnijden. Er bestaan verschillende CNC- machinegereedschappen voor het snijden van plaatmetaal. Bij 247TailorSteel kunt u terecht voor het 2D- lasersnijden van metalen plaatmateriaal.


SNIJ Noord is gespecialiseerd in het lasersnijden van diverse soorten en diktes metaal , en in staat platen in nagenoeg alle uitvoeringen te snijden. Wij hebben de meest geavanceerde apparatuur tot .

Met een fiberlaser kunt u alle ferro- en non- ferrometalen snijden. Mensen die met een COlasercutter willen beginnen hebben veel vragen. Kan je met een COlaser metalen snijden ? Raytech specialiseert zich in de . Met een laserbron wordt straling opgewekt waar licht wordt uitgezonden. Met lasersnijmachines van Epilog kunt u nauwkeurig ontwerpen snijden om unieke. U kunt ook metalen markeren door een fiberlaser toe te voegen aan uw.


Om te kunnen snijden met een laserstraal moet deze worden gefocust tot een lichtcirkel met een zeer kleine diameter. Dit zorgt voor een hoge intensiteit van de. In ons atelier zorgen wij voor het lasersnijden van verschillende metalen voor professionals. Daardoor kunnen wij u heel breed adviseren. Van hoe u kosten bespaart tot hoe u een product zo effectief . De laser biedt een hoogst nauwkeurig CNC gestuurde methode voor het snijden van metalen.


Het is een gemechaniseerd-, thermisch-, . De SEI lasers van Tripa Converting Solutions bieden hiervoor veel mogelijkheden. Zo zijn wij in het bezit van een ultra moderne vlakbed fiber lasersnijmachine. Metaal snijden en markeren met laser ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts