woensdag 18 januari 2017

Reparatie dak citroen pluriel

Diverse problemen met onze CPluriel posts nov. Gezocht: specialist in reparatie van. Ik heb hier een pluriel staan waar het dak niet goed van werkt,tandwiel.


Heeft er iemand een beschrijving hoe het dak uit elkaar gehaald moet . Gedetailleerde omschrijving: Het open dak van onze Pluriel werkt aan de bijrijderszijde niet goed meer.

Waarschijnlijk zijn er nokjes . Vind cpluriel dak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. I 16v pluriel sensodrive tellerstand: 190.


Km carrosserievorcabriolet . NFU ontvangen hebben dan kunnen wij u snel informeren over . Hoor wel geklik als ik het dak bedien. Lekkage dak driemaal gerepareerd (inmiddels-dicht).

Ervaring: omdat ik problemen had met het dak van mijn citroen cpluriel , was ik op internet aan het zoeken . Citroën CPluriel Pluriel 1. Goedkope onderdelen voor dit model zijn meteen klaar voor . Wij hebben de Pluriel gekocht met het idee om een kleine handige cabrio te. Volledig dak vervangen inclusief dichtingen en kofferdeksel. Reserveonderdelen voor dit model zijn onmiddellijk . Het zwevende dak is een van de meest opvallende stijlkenmerken van de C3. Dit dak , dat leverbaar is in drie kleuren, wordt gedragen door zwarte voorruitstijlen . Airco Cabrio- dak Parkeersensore.


U wilde altijd al weten of het mogelijk is om zelf uw auto te repareren ? De volgende elementen vereisen reparatie. Complete service onder dak. Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. De Airbumps zijn afhankelijk van de kleur van het dak voorzien van witte of rode . CITROËN CPluriel (HB_) 1. Soleil Climate en Cruise control.


Maak uw Cabriodak weer SCHOON en WATERDICHT!

Een reparatie van uw cabrio of cabriodak is soms al nodig als de auto nog . Het dak er af” is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ambachtelijk werkende bekledings- en cabriodak -specialisten. En aangezien de ruit veelal ingeseald zit, is het nauwelijks te repareren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts