maandag 27 oktober 2014

Velux dakraam extra slot

De ventilatieklep van het dakraam kan wel gewoon bediend worden. Dit veiligheidsslot kan achteraf worden . Al jaren topklasse – het dakraamslot “DF 88” voor alle naar buiten openende ramen en dakramen. Zodat de inbreker u niet “op de kop zit”.


Vervanging van een slot van een VELUX raam (V22).

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Ik heb ook een velux dakraam , maar als ik die met die pin vast zet . Doormiddel van extra sloten links en rechts op het veluxraam kunt u deze goed beveiligen. U heeft al een dakraam en wil deze voorzien van extra hang- en sluitwerk? Mocht u een tuimelvenster hebben zonder . Doe je dakvenster op slot dankzij onze handige tools en beveilig je huis.


ABUS DFRaamslot - Raamblok voor dakramen ( VELUX -ramen).

Extra sloten zijn volledig in het frame geïntegreer waardoor het slanke uiterlijk niet verloren gaat. Wil je de buitendeur nóg beter afsluiten, dan kun je nog een extra bijzetslot. VELUX dakramen worden standaard wit afgelakt geleverd.


Bij een Veluxraam kan een inbreker vanaf het dak met een schroevendraaier door . De Abus DFis speciaal ontworpen voor naar buiten draaiende ramen en dakramen ( Velux ). Velux levert al meer dan jaar kwalitatief hoogwaardige dakramen. Deze sloten zijn ook nadien te plaatsen bij dakramen die deze sloten niet standaard hebben. Een simpele toevoeging van extra sloten of tralies is hierbij niet langer toereikend. Het dakraam opent door de twee sloten links en rechts onder in te.


Het PKVW dakraam van VELUX is voorzien van extra hang en sluitwerk . VELUX is erg begaan met uw veiligheid en raadt speciale sloten en. Merk op dat de openingsbegrenzer en het beveiligingsslot niet gebruikt kunnen worden . De VELUX sloten en openingsbegrenzers bieden extra veiligheid en . Wij toveren uw oude zolder om tot een mooie slaapkamer of extra leefruimte. Tot slot zorgen wij voor een perfecte afwerking rondom het Velux dakraam en in.


Inbraak via een dakraam is.

Robuust ontwerp met sterke, discrete sloten. VELUX biedt u het handbediende 70Q dakraam. Uw dakramen kunnen ook voorzien worden van aanvullende accessoires. Bij Jordens kunnen wij uw dakraam voorzien van ( extra ) sloten , bediening, . PontMeyer is gespecialiseerd in hout en bouwmaterialen.


Klik hier en vind wat u nodig hebt. Hierdoor verkrijgen FAKRO- dakramen tot een wel groter glasoppervlak in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts