donderdag 16 oktober 2014

Rijschoolgegevens

Jij kiest zelf je autorijschool. Het is handig om rijscholen in jouw omgeving met elkaar te vergelijken. Hier vind de slagingspercentages van alle . Het CBR is verplicht de slagingspercentages met betrekking tot de praktijkexamens van de ingeschreven rijscholen openbaar te maken. CBR niet langer gescheiden.


Ga naar rijschoolgegevens.

Kies in het menu: Personenauto. Examenresultaten worden samengevoegd op rijschoolgegevens. Vorige week heeft het CBR in overleg met . De eerste stap om aan de slag te kunnen gaan met ISV is het invoeren van de rijschoolgegevens. Deze gegevens zijn nodig voor uw licentie bij ISV Software en . Aarzel dan niet om te bellen of mailen.


Het dynamische portaal- en Content Management Systeem. CBR zijn de nieuwste slagingspercentages gepubliceerd.

NaaAutorijschool Maximaal. De vragen hieronder zijn niet verplicht maar geven ons de mogelijkheid om je website te personaliseren. Het betreft hier een vermelding uit de landelijke database met rijschoolgegevens.


ZOEKEN NAAR ANDERE iTHEORIE RIJSCHOLEN. Auto- en Motorrijschool PEETERS vof. Inclusief slagingspercentage en tarieven. See what people are saying and join the conversation. A-one rijschool te Zoetermeer is dé partner voor het behalen van uw rijbewijs.


Met behulp van onze professionele rijschool in Zoetermeer kunt . Kwartaalcijfers CBR rijschoolgegevens bekend. Na elk kwartaal maakt het CBR de examenresultaten bekend van alle . We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Server location, Netherlands. Gegevens gecontroleerd Controle rijschool gegevens. Volgens de officiële website van CBR- rijschoolgegevens slaagt ongeveer van onze leerlingen al bij het eerste rijexamen.


Dat is fors hoger dan het . Rijschool Tinus vergelijken met een slagingspercentage van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts