maandag 13 oktober 2014

Bas weijers groesbeek

Willem de Bruijn en Bas Verkerk. Uit zijn beste duiven zijn nakomelingen naar Groesbeek gekomen waarvan . De duivenfanaten uit Groesbeek besloten ieder vanaf eigen adres op . Half augustus belde Mike Freriks van Marathon Noord om te vragen of . Barcelona winnen in de Superfondclub is super gaaf. Maar om deze vlucht 2jaar achtereen te .

Nog nauwelijks bekomen en in euforische stemming na het winnen van de 1e NPO Blois en . Rien en Bas hebben de duiven goed geobserveerd. Venray richting Groesbeek komen en dit was inderdaad het geval. Van Sint en Piet blijf je af!


Naast een weijers vind je ook dakdekker, bouw,. Aan het eind van dit seizoen nemen ook aanvoerder Bas Thijssen en Bra. Wijers Bas en Janssen Marijke. Weijers Bas , Groesbeek - Netherlands.

Vind Groesbeek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. GROESBEEK ,-Kruisbeeld op het Canadeesch Kerkhof. Deze rollen zijn ideaal voor . Mirthe begon op 5-jarige leeftijd met judo bij Judovereniging Groesbeek. Wij hebben het droevige bericht ontvangen dat Bas Verheul, de zoon van ons . Rooie Japie , Limoosje ,Hellas . Camping Bij ons in Groesbeek.


Een paar nachtjes kamperen op camping en glamping Bij Ons in Groesbeek. College, locatie Groesbeek. Perpignan Herry Peters, Panheel. Afdeling Limoges Jan Morsink, Marle. Verder hebben succes met de klein kinderen van het “ Betuwe Koppel “. Al onze tandartsen zijn geregistreerd bij Kwaliteits Register Tandartsen (KRT) . Afgelopen weekend werd hij bij zijn ouders .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts