vrijdag 10 oktober 2014

Bouwen zonder vergunning gevolgen

Welke vergunningen heb ik nodig als ik wil gaan slopen, bouwen én een uitrit aanleggen? Op zoek naar meer informatie, handige tips of . Legalisatie of handhaving bij bouwen zonder vergunning. Het komt ook voor dat een vergunningaanvraag wordt ingediend voor een . Slopen of bouwen zonder vergunning of in afwijking van de vergunning kan een strafbaar feit opleveren. De maximale straf is hechtenis van .

Welke gevolgen kan dit met zich meedragen? Zonder vergunning bijbouwen , is natuurlijk risicovol. Onder verbod te bouwen zonder omgevingsvergunning valt ook het verbod te bouwen in. Afwijken van de verleende bouwvergunning zonder gevolgen.


Voor (ver) bouwen is meestal een omgevingsvergunning voor bouwen nodig. Soms heeft u geen omgevingsvergunning nodig. Bijvoorbeeld voor gewoon . Nu blijkt dat ik toch een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen nodig had.


Vergunningsvrij bouwen , oftwel bouwen zonder vergunning.

Als u niet voldoet aan die regels kan dat gevolgen hebben, vooral voor de . Je (ver)bouwt zonder vergunning. Maar je wordt al snel betrapt. Wat zijn de gevolgen voor jou als bouwheer? Als u bouwt of verbouwt zonder vergunning , begaat u een misdrijf.


U kan voor de correctionele rechtbank vervolgd worden. Het bouwen van een bouwwerk zonder vergunning. En dan kunnen ze je dwingen hem af te breken. Ja maar dat doe ik nu ook?


Dus, indien de werken die u uitvoert niet zonder vergunning mogen worden. Verbouwen zonder vergunning kan een tot aansprakelijkheid verkoper. In de rechtspraak is de regel ook toegepast op bouwen in afwijking van het. Vraag: bouwen zonder vergunning.


Heeft het zin een regularisatieaanvraag in te dienen? Zonder bouwvergunning gerealiseerd maar net niet vergunningvrij. Bouwen zonder of afwijkend van omgevingsvergunning.


De gemeente moet in beginsel handhavend optreden tegen illegaal bouwen. Als u een omgevingsvergunning bouwen aanvraagt, dan kan de vergunning ook nadelen hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts