woensdag 22 oktober 2014

Samsung curved muurbeugel

Als je jouw Samsung curved tv wilt bevestigen aan de muur heb je hiervoor geen speciale tv muurbeugel voornodig al claimen sommige muurbeugel. De curved TV is één van de nieuwste technologieën op het gebied van televisies. Verschillende grote merken als Samsung , Sony en LG hebben het nieuwe . Dit kan zowel aan een muurbeugel als een plafondbeugel. De beugel is draaibaar dankzij de drie draaipunten en kan tot .

We hebben voor elke Samsung -TV een geschikte muurbeugel. Maar wist je dat je jouw Curved TV ook kunt ophangen? LED Tv muurbeugel voor montage strak tegen de wan het rechthoekig ontwerp zorgt voor een solide en veilige wandmontage.


Geschikt voor vrijwel elk merk tv van tot . Een muurbeugel zorgt er niet alleen voor dat je ruimte bespaart, maar heeft nog meer voordelen! Er zijn namelijk ook draaibare muurbeugels en kantelbare . Samsung levert namelijk een adapter mee, waarmee u elke muurbeugel kunt monteren .

Op zoek naar een muurbeugel voor je tv? Op de MediaMarkt adviespagina vind je advies en informatie over muurbeugels. Vergelijk Bekijk vergelijking. Je wilt een televisie aan de muur hangen, maar weet niet welk type beugel je moet kiezen. Muurbeugels vind je bij Coolblue.


Ga je voor een vast, kantelbaar of draaibaar . Een nieuwe TV beugel kopen? Vind nu de juiste tv muurbeugel voor jouw tv! THIN 5ExtraThin Kantelbare tv- beugel Dunne tv- beugel met kantelfunctie De. Samsung No Gap muurbeugel WMN-M11EA Met de No Gap Wall-mount kan . De goedkoopste van Nederlan en daar zijn we trots op.


Hang je televisie op de gewenste hoogte met een tv- beugel , van merken als Newstar. Helaas hebben wij niets gevonden voor muurbeugel samsung led tv. De TV beugel shop van OTTO.


MUURBEUGEL FIX CURVED MUURBEUGEL FIX.

Een LCD TV of monitor moet stevig hangen. Kies daarom de beste TV muurbeugel voor de situatie. Check nu ons assortiment TV ophangsystemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts