maandag 27 oktober 2014

Dieren zoeker

Zie je een dier in je huis of tuin en weet je niet wat het is? Beschikbaar als website en app. Je hebt gezocht op dierenzoeker (5). Maurice op zoek naar kleine beestjes.


Samen met een bioloog en de dierenzoeker -app gaat hij op pad.

Toestel Gratis app voor ipad en android en kan hier ook online. Met deze app kan je de meest voorkomende Nederlandse dieren uit de directe leefomgeving van mensen determineren. Door middel van het beantwoorden . Als je een beestje in de natuur tegenkomt, hoe weet je dan welk dier het is? Het Klokhuis en Naturalis introduceren de dierenzoeker.


Met nieuwe soorten, staat de teller nu op 3verschillende dieren. Het goed leren letten op kenmerken van dieren.

Het leren over voedsel en . In dit overzichtje ontdek je gauw welk dier jullie gezien hebben! Dit weet je van het dier: dieren gevonden. Registreer bij KlasCement en doorzoek gratis tienduizenden leermiddelen.


Schrijf een review en maak wekelijks kans op €25- vakantiegeld! Gemakkelijk dieren herkennen. Schrijf de letters in de cirkeltjes en lees dan het woord dat in de rode vakjes verschijnt! Dierenzoeker -app vervangt slimme oom. Voeg je favoriete dieren toe aan je collectie en bekijk ze allemaal met de Littlest Pet Shop- dierenzoeker ! Help Izzy dieren te zoeken en fotograferen in het park en de stad!


NCB Naturalis dierenzoeker Klokhuis wetenschappelijke illustratie scientific illustrations animals spieciesdieren soorten slak snail nudibranch naaktslak. Ga met de kinderen naar een sloot om slootdiertjes te vangen, of ga dieren zoeken op het groene schoolplein. Bijvoorbeeld insecten in een . Het gaat om dieren uit de directe leefomgeving . In navolging van de dierenzoeker zijn dit tabellen waarbij zelf de kenmerken gekozen kunnen worden in plaats van standaard met dezelfde vragen te beginnen.


Kinderen worden geholpen bij gemakkelijk determineren welk dier ze gezien hebben.

Kom je een diertje tegen en weet je niet wat het is?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts