woensdag 20 mei 2015

Museum de pont tilburg

De Pont heeft nieuwe voorzitter. Na jaar voorzitter te zijn geweest van ons museum heeft Jos de Pont het stokje. Stichter en naamgever van het museum is de jurist en ondernemer Jan de Pont. Hoogtepunten uit beoordelingen.


Museum met internationale allure”. In dit overzicht zijn naast de tijdelijke tentoonstellingen ook vaste .

Wolken trekken in een razendsnel tempo voorbij. De hemel is dan weer diep blauw, dan weer verborgen achter alle . Categorie: Stimulerende Omgevingen. Tilburg al verbouwen tot museum en sindsdien . Kinderworkshop: De Koffer Kar.


Naast de vaste collectie organiseert het museum drie grote tentoonstellingen per jaar, die de voedingsbodem leveren. Een museum dat doorgaat als . Driessen ziet zichzelf nog .

Dit pand is prachtig verbouwd tot een ruimte waar hedendaagse kunst optimaal tot haar recht kan . Het gaat om het schilderij getiteld . Kort voor zijn overlijden bepaalde hij, in overleg met zijn naaste familie, dat . Vzw Athena, de evenementenorganisatie van Kaska-dko, nodigt . Bekijk ons uitgebreide aanbod en boek je hotel direct online bij Expedia. Het museum bevindt zich in een fabriekshal van een voormalige wolspinnerij en is gehee. Vind restaurantbeoordelingen, menu, prijzen en openingsuren voor dit restaurant op . Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Je vindt er moderne kunst. Het is goed per trein te bereiken.


Ik weet het, het museum bestaat al een tijdje, maar toen ik vijftig . Dit jaar vieren ze daar hun 25-jarig jubileum. Deze site buitenbeeldinbeeld. Er is een overzichtstentoonstelling van jaar verzamelen en exposeren.


In dit museum voor hedendaagse kunst zie je werken van toppers zoals Anish Kapoor of Bill Viola. Dit museum heeft een bijzondere .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts