maandag 18 mei 2015

Prior van milstraat uden

Markante, ruime vrijstaande woning op hoek van centrumwegen. Riant wonen op een historische locatie. Deze statige dorpsvilla vertelt een prachtig verhaal. Algemeen: Monumentale villa met veel kenmerkende elementen en grootse uitstraling.


UDEN - Het Eindhovense bouwbedrijf Stam en De Koning heeft het plan.

Herkent iemand de monteur? Prior van Milstraat in Uden. Het pand heeft een oppervlakte van 189m² en een perceeloppervlakte van 513m² en heeft 6 . Blijf gratis op de hoogte en vind een nieuwe kamer in . Adressering kopieer adres.


Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Achter het complex liggen veel parkeerplaatsen.

Voor bewoners is het mogelijk een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente Uden. Gelegen nabij het centrum van Uden. WINKELEN IN EEN ANDERE WINKEL.


Restaurants naar uw smaak in Uden gevonden . Bijzonder object in het bruisende centrum van Uden. Moederdag vier je natuurlijk bij Paradijs in Uden. Het Oosters specialiteitenrestaurant Paradijs in het mooie Brabantse Uden is een . Oorspronkelijk heette deze straat Schaftstraat, deze naam was ontleend aan het feit dat hier tijdens de. Op zoek naar Rivièra Maison openingstijden?


Architect: Van Herpt Architecten, Uden Aannemer: PR Bouw, Uden. Bekijk alle straten van Uden. Een voormalige drukkerij aan een weg naar . Japans Oosters en Buffetrestaurant Paradijs Uden.


Al meer dan jaar een begrip in Uden en . Yardstick Communications in Uden.

Meer resultaten in de buurt van Uden. Algemeen In het centrum van Uden gelegen prachtige villa De Slinger. Deze villa is voor diverse doeleinden geschikt. Bereikbaarheid Het object is ce.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts