vrijdag 15 mei 2015

Huisdierzoeker

Help mee vermiste huisdieren op te sporen. Meldingen in de categorie Gevonden kat. Plaats: Staphorst Gemeenteweg. Amivedi heeft ook een huisdierzoeker zodat je in jouw buurt kunt volgen welke huisdieren vermist zijn.


De huisdierzoeker vind je via . Wordt ook huisdierzoeker en meld je aan voor de vermiste huisdierenalert. U kunt zich hier inschrijven. In samenwerking met Stichting Amivedi. Postcode: Straal (km): Categorie: Vermiste kat, Vermiste hon Vermiste . Uw huisdier zal dan automatisch op deze website verschijnen. Maar laat het daar niet bij zitten, . De contactgegevens worden alleen uitgewisseld wanneer het profiel van de huisdierzoeker matcht met het profiel van het dier.


Persoonlijk contactVerleden en . Wij hebben een aantal producten te koop wanneer u uw hond of kat kwijt bent. Via de matchingmodule van Verhuisdieren matchen we dieren die herplaatst moeten worden met een nieuw baasje. Amivedi dé databank voor vermiste en gevonden huisdieren.


EU-congres over welzijn van honden en katten. Huisdieren vermist of gevonden. Kattenjacht per direct verboden in Nederland.


De stichting tracht dit doel onder meer te bereiken door met een uniek selectiemodel een juiste match te maken tussen een huisdierzoeker en het dier dat . Kippy pet finder, is een huisdier zoeker met GPS, eenvoudig met uw mobile kunt u snel het huisdier terug vinden. Door middel van een zender die u om de. DAN Nijmegen dierenambulancenijmegen.


Beste huisdier-zoeker , ik heb deze advertentie met grote zorg opgestel in de hoop voor mijn kat budda een nieuw fijn huisje te vinden. Toen dacht ik dit moest anders. Zij helpen je op weg naar een succesvolle herplaatsing of adoptie.


Voor de huisdierzoeker is dat aanbod moeilijk te overzien. Mijn poes Floortje was na een hele warme dag vermist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts