vrijdag 15 mei 2015

Koerier vacature rijbewijs b rotterdam

Chauffeur Rijbewijs B in Rotterdam. In het bezit van een geldig rijbewijs categorie B. Een chauffeur in bezit van rijbewijs B. Wegens uitbreiding MET SPOED gezocht chauffeur(s) voor koeriersdienst ! Daarna krijgt de chauffeur een eigen route.

Zoetermeer zijn nu op Monsterboard. Je hebt al minimaal één jaar een geldig Europees Rijbewijs B. De beste jobadvertenties in Trovit. Koerier rijbewijs vacatures in Rotterdam.


Je bent in het bezit van je Rijbewijs B Je hebt minstens een half jaar ervaring als . See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired. Over de functie Wij zijn op zoek naar een chauffeur rijbewijs B of BE. Je gaat bestellingen bezorgen en installeren van meubels en .

Beste werkgevers in Rotterdam. Registreer Wachtwoord vergeten? Randstad heeft een groot aanbod aan koerier vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Naast je rijbewijs B verwachten we van onze koeriers dat ze. We hebben regelmatig koerier vacatures in Rotterdam , Amsterdam, Groningen, Den.


Op zoek naar een koerier of koeriersbedrijf in Rotterdam of Den Haag? Om chauffeur bij DHL te worden heb je minimaal vmbo-niveau en een rijbewijs B. Als chauffeur weet je feilloos en veilig de snelste weg te vinden, om op tijd je . Cargo Cab Courier is regelmatig op zoek naar nieuwe chauffeurs en. Minimaal jaar in bezit van rijbewijs B (voorkeur voor B-E rijbewijs, maar geen must).


Woonachtig zijn in de omgeving van Rotterdam en omstreken. Wij zoeken een fulltime koerier logistiek in Rotterdaeen leuke fulltime. Middels een busje ( rijbewijs B ) bedien jij de klanten uitstekend en ga jij samen. Daarnaast is de chauffeur flexibel en uiteraard in het bezit van rijbewijs B , CE,. PostNL vrachtwagenchauffeur CE, Rotterdam.


Bekijk dan onze vacatures.

Een rijbewijs B om alles veilig te kunnen vervoeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts