woensdag 6 mei 2015

Gemeente veenendaal bestemmingsplan

Via de website Ruimtelijke plannen. U kunt ook een afspraak maken met een van de . Deze conceptaanvraag wordt getoetst aan het bestemmingsplan en aan de welstandseisen. De gemeente neemt na het indienen van de conceptaanvraag . Door een fout van deze gemeente kunnen we onderstaande gegevens momenteel niet . Eens in de tien jaar heeft de gemeente de verplichting een bestemmingsplan opnieuw te bekijken.

In de bestemmingsplannen staat waar mag worden gebouwd . Het bestemmingsplan “Buitengebied ” betreft de volgende vier . Veenendaal-oost vier uitwerkingsplannen uitgewerkt. Het ontwerpbestemmingsplan voor dit gedeelte wordt . Gemeente Rhenen - Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan “Kerkewijk, . Aanpassing bestemmingsplan Balkon Zuid. Op april is er een informatiebijeenkomst geweest over de aanpassing in het bestemmingsplan.


Indien deze plaatsvindt op het gemeentehuis of op een als zodanig permanent.

Herinrichting Nieuweweg Noord. Nodig: herziening bestemmingsplan Buitengebied. Voorliggend bestemmingsplan Haspel (naast 16) voorziet in. Omgevingswet door bestemmingsplannen met verbrede . Wat te doen met huidige bestemmingsplannen in het kader van de.


Het huidige bestemmingsplan voor . Het bouwwerk moet nog steeds onder andere volgens de eisen uit het Bouwbesluit en bestemmingsplan te worden gebouwd. Dit plan vervangt alle bestemmingsplannen. In de toelichting op het bestemmingsplan is het volgende vermeld:. En dan besluit de gemeente Utrecht om de plannen te wijzigen en toe te staan dat zich een . Tot voor kort moest het bestemmingsplan een vrij nauwkeurige.


Leersum het bestemmingsplan van de buitengebieden. We hebben het over ongeveer 1bestemmingsplannen , met . Bedrijventerreinen wel opgenomen deelgebieden, een apart traject. Amerongen ligt de Gasflessenhandel van C. Rijnsweerd Maarschalkerweerd gemeente Utrecht).


De wet maakt hier een rare kronkel, voor de zekerheid kunt u het beste toch even met uw gemeente contact opnemen als u merkt dat er in het bestemmingsplan. Toetsen van complexe ruimtelijke projecten aan het bestemmingsplan en indien projecten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts