maandag 25 januari 2016

Glasschade

Een gat of ster in uw ruit is erg vervelend. Bent u nieuwsgierig welke stappen u kunt zetten om glasschade zo snel mogelijk te herstellen? Het kan zijn dat u glasschade heeft aan uw woning.


Voor deze schades heeft u een woonverzekering. Er zijn twee woonverzekeringen: de . Wanneer is mijn glasschade verzekerd?

En ik heb een glasschade wat moet ik doen? En hoe kunnen we dit vlot regelen? Wilt u weten hoe het met de glasverzekering zit?


Valt glasschade onder de opstalverzekering of onder de inboedelverzekering? Bij de FBTO Inboedelverzekering kun je als huurder of eigenaar van een appartement glasschade meeverzekeren. Check wel even bij de verhuurder of . Maar valt deze schade onder jouw opstalverzekering?


Of krijg je deze schade alleen vergoed als je een aparte . Heb je een Volledige Omnium of Gedeeltelijke Omnium van KBC?

Dan ben je ingedekt bij glasschade. Ontdek mogelijke opties en onderneem de juiste . Bij glasschade door brand aan uw woning of inboedel is het goed te weten wat u moet doen. De gemiddelde kosten van het vervangen van een ruit is € 150.


Wil je een prijsindicatie voor jouw situatie? Als uw woning langer dan dagen onbewoond is, dan is glasschade niet verzekerd. Meld uw schade en bekijk de stappen van het . Of het glas van de douchecabine springt eruit doordat tijdens het schoonmaken er iets tegenaan valt. Dekking voor glasschade valt onder de opstal- of inboedelverzekeringBij de opstalverzekering is glasschade meeverzekerd onder de standaard dekking.


Glasschade is in veel gevallen dan ook niet te . Voor wiens rekening komt het herstel van deze glasschade eigenlijk? Is dat de eigenaar of de VvE? Heeft uw bedrijf glasschade ? Lees hoe het schadeherstelproces bij Interpolis verloopt. Alle Informatie over glasschade in de woning vindt u vanaf nu op Mijn Wooncompagnie.


Klik hier om direct naar Mijn Wooncompagnie te gaan. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten glasschade – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Uw ruit toe aan vervanging of vertoont het tekenen van schade?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts