donderdag 14 januari 2016

Keuren magazijnstellingen en stalen opslagsystemen

Cursus keuren magazijnstellingen en opslagsystemen volgen? Sinds de invoering van de Arbowet is het periodiek keuren van stalen opslagsystemen en magazijnstellingen verplicht. Jarenlang is bij de gebruikers van magazijnstellingen het keuren en. Home Keuringen en inspectie Keuring magazijnstellingen.


De keuringsplicht is opgenomen in het Arbeidsomstandighedenbesluit. Stalen opslagsystemen laten keuren ?

JTI Opleidingsinstituut verzorgt officiële keuringen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie! Keuren stalen opslagsystemen en magazijnstellingen zoals legbord- en palletstellingen , oa voor jaarlijkse keuring VCA.


Deze cursus is bedoeld voor interne en externe keurmeesters van magazijnstellingen , palletstellingen , stalen opslagsystemen. Na het doorlopen van deze . Is uw magazijn al gekeurd? Het keuren van arbeidsmiddelen, waaronder stalen opslagsystemen als magazijnstellingen vallen, is al enkele jaren verplicht . De cursus keuren magazijnstellingen is bedoeld voor technische medewerkers die worden ingezet als keurmeester voor stalen opslagsystemen zoals legbord- . Keuring - magazijnstellingen is onderdeel van Metalstock en biedt complete.

De montage aspecten van stalen opslagsystemen en magazijninstellingen . Keur uw magazijnstellingen jaarlijks! Alle stalen opslagsystemen. De Europese norm geeft aan dat de keuring jaarlijks moet plaatsvinden en volgens het . Hier wordt namelijk het keuren van arbeidsmiddelen verplicht, waaronder stalen opslagsystemen als magazijnstellingen vallen. Gebruik van pallet- en magazijnstellingen brengt verschillende gevaren met zich mee. De ingebruikname keuring is verplicht voor onderstaande stellingen.


Verstelbare palletstellingen - Grondslagen voor het . JTI Brandbeveiliging verzorgt officiële keuringen. Magazijnstellingen worden vaak over. Kans op ongevallen, lichamelijk letsel en materiële schade, dit kunnen de gevolgen zijn van onveilige magazijnstellingen en entresolvloeren. Erkend en ervaren keurmeester.


Tevens voor reparatie en onderhoud. Wettelijk vastgelegd om diverse keuringen aan magazijnstellingen uit te voeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts