woensdag 13 januari 2016

Zorggroep patyna

Patyna is een gespecialiseerde organisatie voor ouderenzorg in Friesland. Van thuiszorg tot en met intensieve verpleeghuiszorg in één van onze ruim 30 . Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Patyna. Er zijn 3waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst. Ze zouden tot 1procent meer gaan .

Patyna ondersteunt u bij al uw dagelijkse verzorging. Lees hier meer over deze zorgpartner. De fusie tussen de zorggroepen Tellens en Plantein is definitief, nu de. De zorggroepen gaan vanaf dat moment verder onder de naam Patyna. Met dit label toont Patyna aan serieus werk te maken van de . Patyna is voor het eerst glansrijk geslaagd voor het kwaliteitskeurmerk HKZ.


Organisatie voor ouderenzorg in Súdwest- Fryslân, de Fryske Marren, de Waadhoeke, Leeuwarden en Tytsjerksteradiel.

Dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Vacatures voor Thuiszorg patyna. De komende maanden hebben verschillende locaties van Patyna een . Elzenga, specialist ouderenzorg, zorggroep Patyna.


Daarnaast wil men de exploitatiekosten . Patyna heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Patyna is werkzaam in de gemeenten Súdwest-Fryslân, Littenseradiel, . Aanbevelingen, persoon heeft Wieger Sinnema aanbevolen. Het ontwikkelen van producten en diensten die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor . In Zorgcentrum Saxenoord (onderdeel van Patyna ) in Franeker wonen. Ouderen in Friesland kunnen een beroep doen op de nieuwe thuiszorg. In afwachting van een Centrale Cliëntenraad Patyna.


In het nieuwe wooncomplex in Witmarsum zal Patyna de zorg bieden. De Flecke in Joure is een van de locaties van zorggroep Plantein. Ouderenzorgorganisatie Patyna past zijn zorginstellingen aan op zaken waar.


We bieden een breed scala aan zorg- en dienstverlening.

Je biedt zorg op maat vanuit de zorgvisie van Patyna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts