donderdag 21 januari 2016

Postnl afgiftepunt

Bij een Pakketpunt kunt u pakketten ophalen en versturen. Bent u niet vaak thuis maar doet u wel regelmatig aankopen via internet? Onze Pakketpunten zijn er voor iedereen die op een handige plek zijn pakketten wil verzenden, ontvangen of retour sturen. Stuur dan de barcode mee in je bericht. De pakketmarkt is verdeeld en vraagt om vernieuwing.


Twee weken geleden is mij hetzelfde overkomen. Lees hier alle informatie. PostNL is een postbedrijf. U krijgt maandelijks een factuur . Naast een postnl servicepunt vind je ook post en koerier, telefoonwinkel, boekhandel, transport, catering. Je vindt ons op goed bereikbare locaties, bijvoorbeeld in de Bruna . Haal je liever je bestelling op wanneer het jou.


Volgens belangenvereniging VVP gaat de vergoeding met tot procent omlaag. Binnenkort even een pakketje afleveren bij de servicebalie van de Albert Heijn? Dan kan je van tevoren beter eerst even bellen.


En verder: Heb je het overleg gepleegd bij het afgiftepunt over dit probleem? Dit betekent dat je voor al jouw postzaken en aanverwanten bij Formido terecht kunt. De post haal je op bij het uitgiftepunt of wordt bij je thuis bezorgd wanneer er geen afgiftepunt in de buurt is. Ik heb zaterdag iets bestel op internet en dat pakketje is netjes gelijk naar postnl gegaan en ik heb een track and trace code gekregen. Nooit meer gemiste pakketjes.


Je haalt je pakketje op wanneer het jou uitkomt. Ook pakketjes retour sturen via . In winkelcentrum Kronenburg in Arnhem zijn twee pick-up points van postNL gevestigd. De openingstijden hiervan kunnen afwijken van de openingstijden van de . De verzender is zelfs naar het afgifte punt gegaan om te kijken of mijn . U bent van harte welkom in onze winkel in de Breestraat 1in Leiden.


Tijdens openingstijden zijn we . Dan heb je dagen de tijd om je bestelling af te halen. Voor de openingstijden klik hier. Partijenpost Gemengd verpakt u in een . Kom snel naar Primera Evers in Heerhugowaard.


Oplaadpunt OV Chipkaart Je kunt zowel een anonieme OV-chipkaart als een persoonlijke OV-chipkaart bij ons opladen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts