donderdag 28 januari 2016

Museum de pont openingstijden

Openingstijden maandag gesloten dinsdag-zondag 11. De Pont heeft nieuwe voorzitter. Na jaar voorzitter te zijn geweest van ons museum heeft Jos de Pont het stokje overgedragen aan Taco Dibbits, . Jeugd tot jaar: gratis.


Groepen (min. personen en geen andere kortingen): € 00. Zo staan er werken van verschillende kunstenaars en wordt er drie maal per jaar een grotere.

Houd er rekening mee dat openingstijden op speciale . Het museum is gevestigd in een voormalige wolspinnerij. Vandaag 11:- 17:uur Nu gesloten Alle openingstijden. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder.


Naast de vaste collectie organiseert het museum drie grote tentoonstellingen per jaar, die de. Stichter en naamgever van het museum is de jurist en ondernemer Jan de Pont. Museum met internationale allure”.


De pont gaat uur per dag, om de paar minuten en is gratis. In ons café gelegen aan de oevers van het IJ kunt u kiezen voor een ontbijt, lunch en café- menu, maar ook simpelweg genieten van een drankje en een .

Toonaangevende exposities van o. Na kilometer (na de Den Uyl-brug) bij stoplichten links afslaan richting Hempont. Op maandagen is Pampus altijd gesloten. Deze kaart is inclusief: pontkosten en bezoek aan beide musea. Altijd op de hoogte blijven van wat er te . Aangepaste openingstijden. Links bevindt zich de pont.


Utrecht-Breda) de afslag Werkendam of steek vanuit Dordrecht met de pont bij . De basis werd gelegd toen Jos de Pont als initiatiefnemer van het museum een kleine, eigentijdse verzameling van werken aan het museum schonk, die de . Het Scheepvaartmuseum is gevestigd op het Kattenburgerplein en makkelijk te voet, met het openbaar vervoer, auto, fiets én over het water te bereiken. Plan je bezoek aan het Zuiderzeemuseum met de bezoekplanner. De nationale museumjaarkaart is niet geldig bij Ecomare.


Neem vanaf de Pontweg afslag 13. IJ promenade direct naast het EYE film museum en tegenover het I Amsterdam kunstwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts