vrijdag 15 januari 2016

Internationaal chauffeur rijbewijs b

Je doet werkervaring op bij een grote, internationale logistieke speler. Koeriers Rijbewijs B vacatures. Bekijk online vacatures als chauffeur rijbewijs b in Utrecht op de grootste vacaturebank van.


De beste jobadvertenties in Trovit. Voor deze functie is het belangrijk dat je in het bezit bent van rijbewijs B.

Met behulp van de mobiele wasstraat zorg je ervoor . We zijn regelmatig op zoek naar internationaal chauffeurs voor onze bestelwagens ( rijbewijs B ), bakwagens ( rijbewijs C) en trailers ( rijbewijs C-E). Beschikt u over een B rijbewijs , certificaten en kwalificaties om te werken als. CE voor ritten in de Benelux.


Je werkt als chauffeur CE en rijdt vanuit Kruishoutem met volle lading. Dit kan zowel voor internationaal als nat… N. Nederland en in het buitenland.

Op zoek naar een baan als ervaren chauffeur met rijbewijs B ? Af en toe fysiek werk vind je niet erg? En de administratieve afhandeling vind je leuk voor de . CE internationaal , regio Antwerpen, optie vast ! Bij internationaal transport ben je langere tijd onderweg. Chauffeur rijbewijs B functie gevraagd. Voor een opdrachtgever in Utrecht, zijn wij op zoek naar een chauffeur die in het bezit is van rijbewijs B. Het betreft ritten in het binnenland maar ook naar het . TRANSPORT VAN AELST- Hasselt België.


Als internationaal chauffeur B bent u verantwoordelijk voor het vervoeren van elektronica van Raamsdonksveer naar een vaste. Wij zijn regelmatig op zoek. Je werkt bij een fantastisch koeriersbedrijf dat spoedzendingen . De code is net als het rijbewijs zelf jaar geldig.


Dit verschilt met een normaal B rijbewijs , dat jaar geldig is. Een chauffeur moet binnen die jaar .

Dan ben jij de geschikte bakwagenchauffeur met tenminste rijbewijs B. Jij bent in het bezit van rijbewijs B , C, E en Code 95. Je kunt zelfstandig werken ;. Je bent in het bezit van rijbewijs B , C, E en Code 95;. Wat wij bieden: Je komt te werken als chauffeur (binnen- en buitenland) in . Je bent geïnteresseerd in transport en logistiek en zeer.


Vacature oproep chauffeur Rijbewijs B-C (E). B ,C(E) die ons in drukke tijden bij kan staan? Het zou gaan om nationale en internationale ritten.


Ben je echter in bezit van rijbewijs B en heb je goede stratenkennis en wil…. Vrachtbaan leidt je op tot vrachtwagenchauffeur en biedt baangarantie. WEEKEND CHAUFFEUR RIJBEWIJS B - REGIO GENT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts