dinsdag 20 september 2016

Internationaal koerier vacature rijbewijs b

Koeriers Rijbewijs B vacatures. See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired. Vindt het niet erg om internationaal te rijden Minimaal in het bezit zijn van B rijbewijs.


JP koerierdienst Rotterdam, Zuid-Holland. Chauffeur rijbewijs b of vacatures. Nederland en in het buitenland.

Je bent in het bezit van je B - rijbewijs - Je wil graag chauffeur. Het enige wat jij daarna nog moet doen, is je droom ook . Hallo , ik ben op zoek naar koerier chauffeur met ervaring categorie B. Op zoek naar een koerier of koeriersbedrijf in Rotterdam of Den Haag? Parttime koerier gezocht voor DHL Express in Breda. Als kundig chauffeur rijdt je nationale en internationale ritten binnen de Benelux,.


Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld! Vacature oproep chauffeur Rijbewijs B-C (E).

B ,C(E) die ons in drukke tijden bij kan staan? Het zou gaan om nationale en internationale ritten. Zoetermeer zijn nu op Monsterboard. Manpower heeft chauffeur vacatures door het hele land.


Ben jij in het bezit van je rijbewijs B en wil je geld verdienen met rijden? We hebben jobs met vast contract, 4jobs voor vaste indienstname na interim, 4jobs voor lange opdracht en studentenjobs. Bij internationaal transport ben je langere tijd onderweg.


Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder: Lees de beroepenfiche. Wij zijn regelmatig op zoek.


Onze klant is op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor de distributie van allerhande goederen. De beste jobadvertenties in Trovit. HCR Logistics verzorgt met enthousiaste, gekwalificeerde.


Randstad Transport heeft de leukste transport vacatures. Bijvoorbeeld onze koerier vacatures , vacatures voor vrachtwagenchauffeur, buschauffeur. De lijst is lang: we hebben vacatures voor buschauffeurs, vrachtwagenchauffeurs , private chauffeurs,.


Met je rijbewijs B , C of D maak jij het verschil!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts