woensdag 28 september 2016

Antiek gereedschap beurs

Op website van antiek gereedschpa verzamelaar Mart van Gompel treft u info en afbeeldingen aan van oa. Koop of Verkoop gereedschap op Marktplaats. Antiek kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Ik ben op zoek naar antiek houtbewerkers gereedschap uit de lage landen. Mocht je beschikken over een beitel of schaaf die in goede staat .

Oude ( antieke - retro - vintage ) boorstandaard van Wolfcraft. Ondanks ouderdom mooi bewaard en zeer degelijk. Het komt van mijn overgrootvader . Allemaal enthousiastelingen van het oude ambacht en de gereedschappen die daarbij gebruikt werden.


Tevens zien wij een toename van nieuwe en jonge . Oude Ambacht, museum voor historisch gereedschap. Sindsdien struint het echtpaar rommelmarkten, antiekzaken en beurzen in sta land .

VerzamelaarsJaarbeurs Utrecht. Deze internationale beurs , die alweer voor de 18de keer plaatsvindt, biedt een . Deze opdracht een antiekrestauratie secretaire is afgerond. Antiek gereedschap heb ik vaak op veilingen gekocht. Daar struint Jacobs samen met zijn vrouw regelmatig de markten en beurzen af. Met zéér veel informatie over antieke gereedschappen ! HET EVENEMENT : 15e Tuinbeurs van het Kasteel van Edingen.


Gereedschap Musea: Op gereedschap. Decoratie voor tuin, veranda en interieur, antiek , gereedschap , zaden, teelaarde,. Band bevestiging: Zijkant bevestiging. Merk rubber: Buffalo rubber. Leien: Italiaans stuks met . Kalender van beurzen in België.


Informatie over beurzen , evenementen, beursorganisaties en beurslocaties. Swanoldtools Antieke en Oude gereedschappen. Afrika en Azië, antiek gereedschap , muziek, .

Copyright by Jomo Productions. Van Leest Antiques is gespecialiseerd in wetenschappelijke antieke instrumenten. Van Leest bezoekt regelmatig beurzen , veilingen en handelaren binnen . Op de beurs zijn onder andere schetsen van een nog. Van leren bank tot schemerlamp, van vitrinekast tot ventilator, antiek , curiosa of toch gewoon kitsch.


Snuffelmarkt De Lytse Beurs. Goed voorbereid bezoeken we de Second Home beurs. De schuur lijkt een waar museum, volgestouwd met antiek gereedschap en allerlei antieke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts