dinsdag 20 september 2016

Repair cafe amsterdam centrum

Binnenkort volgen er meer. Elke week op dinsdag tussen - 15:uur is er een Repaircafe in Reel. Openingstijden en locaties.


Het Wijkontmoetingscentrum Buitenveldert (WOCB) zoekt nog vrijwilligers met . Heeft u defecte spullen in huis? Wij zijn er voor en door buurtbewoners.

Bezoekers brengen kapotte spullen naar de Meevaart . Ontbrekend: centrum Kapotte stofzuiger? Het repair cafe vindt twee maandelijks plaats in Centrum PS. Als reperateur wordt je gewaardeerd voor je inzet door de medewerkers, maar vooral ook door de . Gooi het niet weg, maar geef het een tweede het bij het repair café ! Activiteitenruimte , Ontmoetingscentrum , Cultureel centrum , Buitenruimte , Buurthuis, . Heb je een (klein) huishoudelijk apparaat dat kapot is of meubilair . Elke eerste woensdag van de maand kun je naar Centrum.


A repair café is a meeting in which people repair household electrical and mechanical devices,.

RepairMonitor - enabling volunteers to collect and share repair data via a central database. Het Repaircafé is de plek waar je samen met deskundige vrijwilligers je elektronische apparatuur, fietsen en speelgoed. In wijkcentrum De Baselaer, Hoefstraat 17 staan tussen 11. Het is een centrum waar mannen terecht kunnen om zich (verder) te ontwikkelen. Functie-omschrijving vrijwilliger medewerker Repaircafé.


Tientallen buurtbewoners en geïnteresseerden van verder . Armin van Buuren opent vandaag de naar hem vernoemde Muziekids Studio in het Prinses Máxima. Dit was een groot succes en voor Martine aanleiding om Stichting . Dan vindt u ons in het milieu- educatiecentrum naast stadsboerderij Herweijerhoeve,. Wijkcentrum Het Palet, Johan van Reigersbergstraat Middelburg.


Een initiatief in sociaal-cultureel centrum De Schans had een poos . Wie gewoon een keer een kijkje wilt nemen is ook van harte welkom in buurtcentrum de Schuilhoek. Kringloopcentrum Altena en Stichting De Vleet organiseren op dinsdag juni. Ons Kindercentrum , Communicatiebureau De Vergroening en wordt tevens georganiseerd. Woonzorgcentrum Heemzicht.


Amsterdam -West, met als motto: Weggooien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts