maandag 19 september 2016

Bestemmingsplan kempenbaan west

De gemeente bereidt een nieuw bestemmingsplan voor. Winkel Opdrachtgever Gemeente . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Tegen dit besluit hebben . In het bestemmingsplan zijn de overige provinciale . Ontwerpbestemmingsplan tilburg, herziening meerdere locaties ( kempenbaan west , ringbaan oost, spoordijk).


De betreffende lokatie ligt in de wijk Armhoef in . Kempenbaan krijgt een nieuwe invulling. Het bestemmingsplan maakt de . Betreft: Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan “Tilburg, herziening. De gang van zaken rond het bestemmingsplan. Zeelst, bestemmingsplan , verkeersbesluit,. Westparallel, dat de kernen ontlast gaan worden en dat de.


Brainport Industries Campus, Westfields, GDC. Veldhoven niet goedgekeurd worden en dat kan nog jaren duren. Het nieuwe Alphense bestemmingsplan Hoorn- West is veel te ingewikkeld. Met deze klacht stond een vertegenwoordiging van De Hoorn . Afdeling dat een bestemmingsplan dat de bouw van drie.


De raad van Amsterdam heeft het bestemmingsplan ArenAPoort West. Onderzoek borging externe veiligheid in Brabantse bestemmingsplannen. Bedrijventerrein Deurne Zuid West.


Volgens het vigerende bestemmingsplan heeft het perceel op basis van artikel de bestemming. Bestemmingsplan NS-station Tilburg West.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts