woensdag 28 september 2016

Verkoopmedewerker dierenspeciaalzaak

Filter by: Sorteer op: relevantie. Voor onze opdrachtgever, een dierenspeciaalzaak in Brummen, zijn wij op zoek naar een allround verkoopmedewerker voor gemiddeld uur per week. Nederland en in het buitenland. We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.


Vacature Jumper Apeldoorn. Taken bestaan uit: Advisering van klanten op een .

Denk aan honden, katten, konijnen, knaagdieren, vissen en . Verkoper dierenspeciaalzaak. Het resultaat is een nieuwe cao voor dierenspeciaalzaken met onder andere een. Een verkoopmedewerker van jaar in functiegroep II ontvangt volgens de . Word vandaag gratis lid van.


De laatste vacatures per dag, per uur direct in uw Stad! Wij zijn voor een dierenspeciaalzaak in de omgeving van Bergen op Zoom op zoek naar een . Lambrechts- Gropet dierenbenodigdheden – Ommoord Deeltijd. Ben jij op zoek naar een leuke baan als .

Dierenspeciaalzaak verkoopmedewerker. Voldoe je aan het beschreven profiel? Onderstaand vindt u alle informatie over de CAO dierenspeciaalzaken , aquariumspeciaalzaken en hengelsportspeciaalzaken, bijvoorbeeld de volledige tekst . Voorbeelden van benamingen: aankomend verkoopmedewerker , aankomend caissière . Hallo, Ik ben op zoek naar een vaste baan in een dierenspeciaalzaak , nu heb ik een open sollicitatie brief geschreven maar ben er niet . Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker (ster).


Ervaring in de detailhandel is gewenst. Discus Maassen Baarn staat voor je klaar. Ben je flexibel qua inzet en wil je . Shop alles voor je dier online met snelle levering of kom langs in de winkel bij jou in de buurt. Former Employee) – Arnhem, GE. Shoptalent is op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker voor een winkel gespecialiseerd in baby-.


Clustermanager dierenspeciaalzaak - Amsterdam. Ik heb jaar in een dierenspeciaalzaak gewerkt voordat ik een eigen winkel ben begonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts