vrijdag 16 september 2016

Oude heftruck te koop

Vind heftruck diesel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Te koop toyota tons diesel heftruck met luchtbanden.


Met nieuwe technische keuring . Ben je op zoek naar een tweedehands heftruck ? Maak jouw keuze uit onze ruime selectie en neem direct contact op met de verkoper.

Het grootste aanbod Vorkheftrucks te koop op de agrarische marktplaats Agri Trader. Met de juiste heftruck wordt elk vervoer goed en veilig geregeld. Het aanbod aan heftruck is bree zowel voor wat betreft de modellen als de prijzen. Linde E16C heftruck (190) Elektrisch met bijhorende batterijlader Hefcapaciteit van 1. Te koop heftruck yale diesel Hefvermogen ton maar is verzwaard tot ton. JUNGHEINRICH EME 1(2jaar oud werkuren) - Handtranspallet… € 5. Zie onze cookieverklaring voor meer informatie over cookies.


Vind een Industriele heftruck te koop op Agriaffaires. Heftruck elektrisch zijn op Werktuigen.

Batterijlader, 24v, 55A , goede lader voor bv heftrucks of vrachtwagens, werkt nog prima! Alles samen te nemen voor 1Euro. Als dealer van het volledige Linde-gamma zijn wij voor onze klanten het eerste aanspreekpunt om gebruikte heftrucks en magazijntrucks opnieuw aan te kopen. Onze oude heftruck gebruikt gas als brandstof. De nieuwe is elektrisch aangedreven.


Dat is stiller, en je hoeft nooit te wachten tot de motor . Er zijn bijna meer typen heftruck dan luxewagens op de markt. Wij hebben nog een oude Toyota, die krengen zijn niet kapot te krijgen. Ritchie of een andere veiling nog wat leuk grut te koop heeft. Een vier jaar oude tons Komatsu is net zo duur als een tons nieuwe. Wat is wijsheid bij de koop van.


We hebben toch maar een nieuwe besteld nadat we ernstige lekkage met het oude exemplaar hadden. Die kan je kopen of huren. Wij realiseren dit door snel te taxeren, een bod uit te brengen, eerst te betalen en uw oude heftruck dan pas mee te nemen. Wij kopen uw oude heftruck op en . De volrubber heftruckband Solidboy van het merk Unigom is de meest verkochte band in ons bandenassortiment.


Deze goedkope heftruckbanden van . De UniCarriers TXelektrische heftruck combineert compacte afmetingen met een hoge productiviteit.

Net als de oude TX destijds bij zijn introductie, bieden de vernieuwde heftrucks een. TX elektrische heftrucks te huur en te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts