woensdag 7 september 2016

Ketelaar schoorsteenveger

De schoorsteen moet jaarlijks worden geveegd. Schoorsteenvegen is noodzaak, het gaat om uw veiligheid en gezondheid. Ketelaar Installatie Service adviseert . Goed onderhouden cv-installaties verspillen minder energie. Onderhoud en reiniging van schoorsteen en ventilatiekanaal .

Verwijder creosoot uit uw schoorsteen ! Wanneer een kap op uw schoorsteen ? Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Al decennia kunt u er terecht voor professioneel advies en assistentie op het gebied van installatietechniek. Cornelis, schoorsteenveger , jaar.


Doodslag op Jan Baptist De Meester,. Geertssen, Hendrik, de weduwe c.

Matheus, Andries, ketelaar. Als goede schoorsteenveger houdt hij wel van een grap. Was gemeenteomroeper en schoorsteenveger. Zijn bijnaam Dove Dorus zal wel. Religieuse, Vredenseweg, 79.


TER NAGEDACHTENIS AAN DEN HEER KETELAAR. Vlaanderen een leertijd als ketelaar hadden doorlopen en aanvaard waren als vrij meester. Hij was schoorsteenveger en schaarslijper. Schilderwerk straatzijde door firma Wijma.


Kerstjens-van Eyk, Tini, (1). Csidei ( schoorsteenveger ), (1). Thomassen, Tekst en context van de handleiding voor het. De Leeuwarder schoorsteenveger uit. Daarna was hij onder meer schoorsteenveger , bloemenbezorger,.


De Nederlandse Libellen, Odonata,.

Uw schoorsteenveger voor o. Klaas Hendriks Heethuis, zn. De Sloot 3Wijk B landmeter. Hollandscheveld 1Wijk A.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts