dinsdag 20 september 2016

Vacatures schoonmaak scholen

Beste werkgevers in Antwerpen. Ga aan de slag als schoonmaker! Je maakt bijvoorbeeld kantoren of sportscholen schoon. Een diploma is voor ons niet het . Als poetsvrouw of poetsman zorg je voor de schoonmaak van bedrijven, ziekenhuizen, stations, luchthavens,.


Bekijk alle vacatures (331).

Enkele van je taken zijn: afstoffen, dweilen , . Het betreft schoonmaak op een kantoorpand in Roermond. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw onderwijsinstelling of school ? Dan bent u bij Asito aan het juiste adres! De beste jobadvertenties in Trovit. Den Bosch op Uitzendbureau. Rotterdam Werknemer algemeen schoonmaakonderhoud.


Het imago van uw school is belangrijk om elk jaar weer het gewenste aantal leerlingen in de klas te krijgen. De kwaliteit van het onderwijs is daarbij niet de .

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland? Geïnteresseerd in dit beroep . Vacatures bij scholen , scholengroepen , internaten of centra voor. Scholen en gezondheidszorg. De logistieke ondersteuning door de schoonmaakploeg , het keukenpersoneel en de . Carmel College Salland zoekt een Medewerker schoonmaak in Raalte. Stichting Carmelcollege verbindt VO- scholen in heel Nederland.


Cantorclin verzorgt de schoonmaak van scholen en onderwijsinstellingen. CSU een top schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste . Alle vacatures van de groep Antwerpen. Regelmatig op zoek naar vacatures ? Antwerpse hogescholen en wil je stage lopen in een sociaal centrum? Twee nieuwe schoonmaakcontracten : Schoonmaakbedrijf Rein Gaal heeft het schoonmaakonderhoud van Accrete in de wacht gesleept. Wil je een voorbeeld-motivatiebrief schoonmaak lezen?


Voor diverse scholen in Kerkrade en Landgraaf zijn wij op zoek naar een flexibele. OCMW-Temse is een dynamische organisatie die met een 300-tal medewerkers en. Concreet zal je instaan voor de schoonmaak bij mensen thuis.


Vind de juiste vacature voor School met bedrijfsreviews en info over salaris. Voor de schoonmaak van een school voer je verschillende werkzaamheden uit, .

Wij zijn het leukste schoonmaakbedrijf voor uw kantoor, hotel, praktijk, school of wooncomplex in regio Rijnmon Haaglanden en het Groene Hart. Check dan af en toe onze vacatures. Onze scholengroep heeft bijna altijd vacatures , vaak voor tussentijdse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts