vrijdag 16 juni 2017

Ladder nokhaak set

Little jumbo ladder nokhaak ( set ) universeel bij . Eenvoudig in gebruik en te monteren op vrijwel iedere enkele ladder. Solide Nokhaak voor aan de ladder en dakwerkzaamheden. Staal, zwart gelakt Artikelnr.


Maximale belasting: 1kg. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten?

Helaas hebben wij niets gevonden voor dakladder met nokhaak. Prijs per Set: Nog geen klant? Ladder nokhaak ( set ) universeel. U kunt hier een account aanvragen.


Bouw de meeste standaard ladders om in dak ladders. Universele nokhaak van aluminium, nergens goedkoper. De ladder nokhaak kan over het hoogste punt van het dak worden gelegd ( zie afbeelding).


Aluminium constructie met duurzame polymeer wielen. Plastic gecoate nokhaak beveiligd de ladder over .

Deze aluminium nokhaken zijn te bevestigen aan een ladder. De ladder is dan stevig verankert aan het dak waarna u veilig kunt werken: Dankzij de wielen kan. A-Kwaliteit nokhaken set voor ladder , gemaakt van aluminium.


Kortingen en aanbiedingen voor . De nokhaak wordt gebruikt i. Beide nokhaken passen vrijwel over iedere nok van ieder type dak. Om snel en veilig op hellende daken te werken. Schrijf als eerste voor dit product een beoordeling. Deze speciale nokhaak is te bevestigen op bijna iedere denkbare ladder.


Deze maakt het mogelijk de ladder op twee verschillende afstanden aan de nokhaak te bevestigen. Wilt u uw reformladder uitvoeren met nieuwe toprollen, of een set nokhaken , dit is uit . Voor het vastzetten van ladders op een imperiaal, set stuks. Groot gamma aan goedkoop doe het zelf gereedschap online kopen!


LADDER NOKHAAK SET omschrijving. Deze nokhaak past enkel op de ROOF-CONFORT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts