donderdag 8 juni 2017

Subsidie isolatie

Dan heb je misschien recht op een subsidie. Heeft u een koopwoning waarin u zelf woont? U kunt subsidie aanvragen om uw koopwoning te isoleren. Voorwaarde is dat u er zelf woont.


Ook een Vereniging van Eigenaren (VvE) kan subsidie krijgen.

Een subsidie zorgt er voor dat je je investering in isolatie nog sneller hebt terugverdient. Voor het isoleren van je huis zijn er diverse subsidies in Nederland beschikbaar. Hieronder vind je een overzicht van alle subsidie mogelijkheden voor isolatie.


Info over de tarieven, voorwaarden en het aanvragen van een subsidie dakisolatie vind je hier. Hoe betaal je een warmtepomp of isolatie van je dak, ramen, spouw of vloer? Energie besparen is betaalbaar.


Onafhankelijke info over vloerisolatie subsidies. Met subsidie op woningisolatie is isoleren van uw huis nog interessanter.

Wanneer heeft u recht op subsidie woningisolatie en hoeveel kunt u waarvoor krijgen? En hoeveel bedraagt de subsidie ? En wat zijn de kosten van isolatie ? Lees op al deze vragen een antwoord. Dit jaar is er een potje van 1miljoen euro aan isolatiesubsidie voor particuliere koopwoningen. Lees HIER MEER over isolatie subsidie : Hoeveel subsidie op isolatie per m2?


Uitvoerders verklaring RVO nodig? Honderden huishoudens uit Ermelo hebben succesvol een . Er is vaak subsidie beschikbaar voor isolatiemaatregelen. Om hieraan te voldoen zijn er vele regelingen opgesteld. Het kabinet stimuleert energiebesparing in . U laat bijvoorbeeld een zonneboiler installeren én uw dak isoleren.


Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis aan. Daarnaast is er subsidie voor advies en een MJOP. Denkt u erover uw woning (beter) te isoleren ? De overheid heeft interessante regelingen voor isolatie subsidie voor eigenaar-bewoners en VVE leden.

Er is opnieuw subsidie beschikbaar voor de isolatie van particuliere koopwoningen. Brabant Woont Slim adviseert gratis en . Huiseigenaren kunnen maximaal 5euro subsidie krijgen voor. Lees hier meer over de voorwaarden en hoe je het aan moet pakken.


Isoleren draagt bij aan een beter milieu, daarom is de overheid bereid dit te stimuleren door middel van . Om dit te realiseren dienen diverse partijen een buitengewone inspanning te . Ontdek hoeveel isolatie subsidie u ontvangt. Eigenaar-bewoners kunnen één derde van de kosten, met een maximum van . De gemeente Strijen verstrekt subsidie op de isolatie van bestaande woningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts