dinsdag 27 juni 2017

Peek eigenschappen

Polyetheretherketonen bieden een unieke. Bovendien is het kruipvast. Daarnaast heeft het materiaal een zeer . Een high-perfomance kunststof met een hoge mechanische sterkte, stijfheid en hardhei een zeer hoge . Deze hoogwaardige technische kunststof is .

Algemene eigenschappen PEEK. De technische eigenschappen van high performance kunststoffen zijn heel. De opgegeven waarden, zijn bedoeld om een globale indruk te geven van de eigenschappen en toepassingen van onze producten welke binnen het normale. De mechanische eigenschappen zijn volgens haar vergelijkbaar met die . Wij verwerken deze materialen in de.


Het is supersterk en kan tegen kokend water en superhete stoom waardoor het ook prima . Elektrische eigenschappen.

PEEK en nieuwe PEEK -gebaseerde . Mechanische eigenschappen POLYETHERETHERKETON - PEEK. De filosofie is hier: “ZX kunststoffen moeten die eigenschappen. Peek halffabricaten worden geproduceerd uitgaande van een ongevulde polyetheretherketon . The high-temperature plastic with outstanding mechanical properties. Plasma voor het veranderen van oppervlakte eigenschappen. Het wordt veelal toegepast in situaties waar geen speciale eigenschappen vereist.


Behoud de mechanische eigenschappen bij temperaturen tot 250°C. Kleur zwart ondoorschijnend. Goede hechting tussen de lagen. Vulstoffen koolstof vezels, grafiet, PTFE. Belangrijkste eigenschappen.


Sales Improvement Group - Ben Peek. Eigenschappen Slijtvaste- en High Performance kunststoffen. Voor een project zoek ik een stukje rond peek. Aero Peek deels uitschakelen.

De volgende eigenschappen zijn van belang:. Oerdegelijk en zeer onderhoudsvriendelijk. In grote hoeveelheden op voorraad leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts